«Şi păpuşa s-a speriat de bubuitură»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O călătorie cu RATB se poate termina tragic. Şapte persoane au ajuns la spital, după ce autobuzul 323 a spulberat două maşini şi şi-a terminat „cursa” în casa unor bucureşteni.

Accidentul a avut loc, ieri, la ora 14.55, pe strada Toporaşi, din sectorul 4. Martorii spun că şoferul autobuzului gonea pe şoseaua îngustă şi a intrat într-o curbă fără să încetinească.

În ultimul moment, a zărit duba parcată pe carosabil, dar nu a mai avut timp să o evite. „A lovit-o în plin şi a proiectat-o într-un stâlp, după care a pierdut controlul volanului şi a mai intrat într-un taxi care venea pe contrasens.Amândouă maşinile s-au oprit în curtea oamenilor", ne-a povestit Nicolae Iftimescu, care a văzut cu ochii lui întreaga scenă. Mihaela Dinu, o fetiţă de şapte ani, a avut un şoc.

Vehiculul RATB a ricoşat din dubă în taxi. Trei femei şi taximetristul au fost duşi la spital plini de sânge

simeon stalpnicul png

Se juca în curte cu păpuşa, când s-a trezit cu mastodontul la doar un metru de ea. „Eram lângă gard şi mă jucam cu păpuşica. Am auzit o bubuitură puternică. Şi Barbie s-a speriat", ne-a spus, cu ochii în lacrimi, fetiţa. De spaimă, mama micuţei a leşinat, iar tatăl ei, aflat în casă, a făcut atac de panică. „Am crezut că e cutremur. Totul s-a zguduit cu mine. Autobuzul mi-a distrus o parte din casă şi gardul. Cine îmi mai repară mie acareturile?", se văita omul.

Şoferul Ion Diaconu (60 de ani) lucrează de 21 de ani la RATB. El este anchetat şi de superiorii lui, iar autobuzul condus de acesta a fost dus la autobază pentru expertiză

simeon stalpnicul png

În urma accidentului, două persoane din autobuz şi şoferul au fost rănite. Aceeaşi soartă au avut-o alte patru persoane aflate în taxi, care au ajuns la spital cu picioarele zdrobite. Circulaţia a fost blocată timp de trei ore.

Tramvaiul 13, carnagiu la Iaşi

O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite, luni, în Iaşi, după ce tramvaiul 13 a spulberat şapte maşini care staţionau la semafor, pe calea de rulare a acestuia.

Cercetările au scos la iveală că vatmanul circula cu „viteză destul de mare". Procurorii au propus ieri arestarea preventivă a vatmanului, considerat vinovat de ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă. Acesta e cercetat în stare de libertate şi riscă să stea în închisoare între 2 şi 7 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net