Şi-a măcelărit amanta de ziua ei

Ultima actualizare:

Tânără a fost ucisă de iubitul ei, Marius Crudu (38 de ani) cu mai multe lovituri de cuţit. Bărbatul este în comă la spital.

Crima care a îngrozit lumea academică a Iaşiului a avut loc luni, în apartamentul lui Marius Crudu din cartierul Canta. Bărbatul, care era căsătorit, avea doi copii şi se stabilise în Franţa de doi ani avea o relaţie extraconjugală cu Ilinca Gînju.

În urmă cu două zile, Marius a venit în ţară pentru a-şi sărbători amanta care împlinea 24 de ani. Tânăra s-a dus la apartamentul iubitului, şi de atunci nimeni nu a mai ştiut nimic de ea.

Speriaţi că nu răspunde la mesajele de felicitare, prietenii Ilincăi au decis să spargă uşa şi au găsit-o pe fată într-o baltă de sânge pe jos. Marius Crudu, bărbatul cu care se iubea Ilinca, zăcea inconştient în pat.

Intrase în comă după ce a înghiţit un pumn de barbiturice. Criminaliştii au numărat zece lovituri de cuţit pe trupul Ilincăi, unele în zona feţei şi altele în spate. De asemenea, tânăra avea pe gât urme de sugrumare, de la un şiret.

Oamenii legii au găsit arma crimei în apartamentul groazei: un cuţit de bucătărie. Anchetatorii merg pe ipoteza unei crime pasionale, precedate de o ceartă cruntă între cei doi iubiţi.

„Sora mea încerca de câteva luni să rupă relaţia cu Marius. Chiar i-a spus că el trebuie să-şi vadă de familie, iar ea de viaţă", a declarat pentru Click! Ioana, sora geamănă a Ilincăi.

Tânăra este devastată de durere şi nu-i vine să creadă că nu o va mai vedea niciodată pe Ilinca. „Era o fată normală, doar că avea o relaţie mai ciudată", a spus Ioana Gînju.

Făcuse cumpărăturile pentru a-şi serba ziua de naştere

Elisabeth Ungureanu (24 de ani), prietena cea mai bună a Ilincăi Gînju, povesteşte cum a decurs ultima întâlnire dintre ele.

„Am vorbit ultima oară cu ea pe 9 mai. Mi-a spus că a rupt legătura cu Marius", a povestit Elisabeth. Urma să-şi sărbătorească ziua de naştere şi la şcoală, alături de elevii săi de la Colegiul „Negruzzi", unde era colaborator". Când am aflat că nu a venit la ore, am început să mă gândesc la ce e mai rău", afirmă prietena Ilincăi.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net