Şi-a luat în mormânt soţia şi copilul

Ultima actualizare:

De mai mult timp, Marin Prioteasa, de 54 de ani, o bănuia pe soţia lui, Maria, că îl înşeală cu secretarul de la Primărie. Ieri dimineaţă, bărbatul gelos s-a întâlnit pe uliţele satului cu rivalul său şi i-a cerut socoteală.

A plecat nervos acasă după ce a băut cîteva pahare în plus şi s-a năpustit fără cuvinte asupa soţiei, care dormea. A înjunghiat-o de mai multe ori în zona gâtului şi a inimii până când aceasta a murit.

Pentru că nu-şi potolise setea de răzbunare, dintr-un motiv numai de el ştiu, pe care l-a luat în pământ, Marin a intrat şi în camera fiului cel mic, de 24 de ani. Cu un topor l-a lovit până l-a lăsat într-o baltă de sânge.

După ce a realizat ce a făcut, criminalul s-a spânzurat în casa unor vecini. Înainte de a-şi pune capăt zilelor, asasinul a lăsat scris un bilet. Dorinţa lui era să fie înmormântat chiar de rivalul lui, căruia i-a lăsat şi toată averea, drept răsplată pentru că era amantul soţiei lui.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net