Şi-a făcut o păpuşă sexuală identică cu fosta iubită - FOTO

Noua frontieră a sexului, „real dolls” trimite la pensie păpuşile gonflabile. Cu preţuri care pleacă de la 5.000 de euro, noile jucării sexuale atrag clienţi cu cereri dintre cele mai ciudate. Un italian a ales ca model fosta lui iubită.

Un sexy-shop din San Vendemiano (80 de kilometri vest de Udine) a primit recent o comandă neaşteptată, informează „Il Messaggero”. Un client care a ţinut să rămână anonim a venit cu fotografia fostei iubite pentru a comanda o „real doll” aseamănătoare. Misteriosul client a intrat în magazin cu casca de motociclist pe cap pentru a fi sigur că nimeni nu-i va dezvălui identitatea.

„Real doll” este considerată jucăria momentului în materie de sex şi este confecţionată din silicon şi titaniu. Păpuşa comandată de italian are 58 de kilograme, 1,63 metri, unghii moi, poate fi luată sub duş şi poate sta în aproape orice poziţie.  Diego Bortolin, patronul sexy-shopului „Tentazioni” unde a fost comandată „clona”, spune că aceasta nu este singura comandă.

„La sfârşitul lui octombrie vor ajunge din Statele Unite alte trei păpuşi de aproximativ 9.000 de euro fiecare”, spune Bortolin. Patronul a precizat că preţul de bază este în jur de 5.000 de euro, dar fiecare detaliu ridică preţul. „Machiajul, forma piciorului, a sânului sau a altor particularităţi anatomice majorează costul final”, a mai spus patronul. 

VEZI AICI FOTOGALERIE CU CELE MAI "BUNE" PĂPUŞI SEXUALE ŞI CU CEA A ITALIANULUI

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1