Şi-a descoperit o mătuşă, în timpul unei emisiuni radio

Ultima actualizare:

Sofia Davidovna Miliband, de 86 de ani, a sunat marţi la popularul post de radio moscovit Eho Moskvî (Ecoul Moscovei) în timp ce Miliband se pregătea să răspundă pe post întrebării unui jurnalist referitor la emisiile de dioxid de carbon şi la topirea permafrostului. Vocea Sofiei s-a auzit brusc în eter: 'Sunt Sofia Davidovna Miliband şi suntem rude. Sunt ultima ta rudă din Rusia'. Atât realizatorul emisiunii, cât şi ministrul britanic au crezut iniţial că e vorba despre o farsă. Miliband şi-a sunat însă mama, care l-a lămurit asupra adevărului spuselor bătrânei.

Stră-străbunicul lui Ed Miliband şi bunicul Sofiei erau fraţi şi trăiau împreună cu familiile lor în Varşovia la începutul secolului al XX-lea. Bunicul lui Ed Miliband, Samuel a emigrat din Polonia înspre Belgia în 1920, iar ulterior, în timpul ocupaţiei naziste din Al Doilea Război Mondial s-a mutat în Marea Britanie împreună cu fiul său Ralf, tatăl actualului membru al guvernului de la Londra.

În acelaşi timp, cealaltă jumătate a familiei Miliband a emigrat către est, la Moscova. S-a dovedit că mătuşa Sofia Davidovna Miliband a fost un expert de vază în probleme iraniene la Şcoala de Studii Orientale din Moscova.

Fratele mai mare al lui Ed, David Miliband, ministru de externe în acelaşi guvern britanic, îşi va întâlni de asemenea mătuşa cu ocazia unei vizite oficiale la Moscova, în viitorul apropiat.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
WhatsApp Image 2024 04 24 at 10 52 03 jpeg
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net