Şi-a decapitat soţia, furios că aceasta nu vrea copii

Ultima actualizare:

    Francezul şi-a ucis soţia virgină cu un cuţit de bucătărie
Francezul şi-a ucis soţia virgină cu un cuţit de bucătărie

Un francez şi-a decapitat partenera în vârstă de 47 de ani, deoarece aceasta a refuzat să facă sex cu el, de teamă să nu rămână însărcinată.

Philippe Cousin şi Nicole Cousin, din oraşul Calais, nordul Franţei, erau căsătoriţi de 21 de ani, însă cei doi nu aveau urmaşi.

Femeii îi era teamă să aducă pe lume un copil care risca să aibă scleroză multiplă, o boală cronică de care suferea tată ei, aşa că a refuzat să întreţină relaţii sexuale cu soţul.

Francezul n-a mai putut suporta situaţia şi şi-a ucis consoarta virgină cu un cuţit de bucătărie şi apoi a decapitat-o. Apoi şi-a sunat soacra şi cumnata şi le-a spus: "Îmi cer scuze că vă deranjez, mi-am ucis soţia".

Bărbatul a aşteptat liniştit poliţia, iar în momentul în care agenţii au sosi la locul crimei şi-a cerut din nou scuze. "Îmi pare rău că vă dau de lucru", a mai afirmat el.

Philippe Cousina fost arestat şi riscă să-şi petreacă restul vieţii după gratii. În prezent, el primeşte consiliere psihologică în închisoare.

Pe aceeaşi temă:

Şi-a omorât nevasta şi a luat-o în excursie

A dormit 5 ani lângă nevasta moartă

Bărbatul care şi-a omorât soţia în somn, a scăpat de acuzaţii

«Sunt alergic la nevastã-mea!»

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net