Şi-au făcut copii pe credit

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Au făcut două credite, unul de 65.000 de dolari, celălalt de 25.000 pentru a-şi vedea visul cu ochii: doi copii.

O dramă s-a abătut pe capul lor când, după analizele medicale, au aflat că Damion este steril şi, deci nu va putea face copii.

Atât de mult îşi doreau să aibă bebeluşi încât nu ţineau cont nici măcar de sărăcia lucie în care trăiau. Totuşi, au reuşit să se împrumute de la diferite bănci de suma necesară care să îi permită Anyei, de două ori, inseminarea in vitro.

Barney: 25.000 $ şi Hope: 25.000 $

simeon stalpnicul png

„Prietenii nu au fost de acord, rudele s-au supărat pe noi, vecinii ne arătau cu degetul pe stradă", a spus Damion Sizer, care din 2009 este şomer.

Dar acum fetiţa Hope, de 7 ani şi puştiul Barney de 4 ani, sunt sănătoşi-tun, au poftă de viaţă şi le umplu cu fericire sufletele părinţilor.

„Chiar dacă trăim mai mult din mila altora, suntem fericiţi. Copiii noştri au meritat fiecare bănuţ", a mărturisit Anya. Interesant este că pentru prima naştere familia Sizer a plătit 65.000 de dolari, iar pentru a doua, pentru că tehnologia evoluase, „doar" 25.000.

Mai citeşte:

Unu din cinci tătici suferă de depresie

Manole din Franţa! Şi-a ars soţia şi a pus-o la temelia caseiCea mai bătrână virgină din lume! A ajuns la 106 ani fără să fie sărutată!

image
image
image
image
image
image
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net