"Shutter Island", pe primul loc în boxoffice-ul nord-american VIDEO

Ultima actualizare:

Thrillerul poliţist cu Leonardo DiCaprio în rolul principal, unul dintre actorii preferaţi de Martin Scorsese, a obţinut până în prezent suma de 75,1 milioane de dolari din încasări, în cele două săptămâni care au trecut de la lansarea sa în SUA şi Canda.

Pe locul 2 în topul încasărilor s-a plasat un alt film poliţist, comedia "Cop Out", cu Bruce Willis, ce a obţinut 18,6 milioane de dolari din vânzările de bilete. Reţeta mediilor de acţiune poliţiste în care doi parteneri cât se poate de diferiţi, ajung treptat să se cunoască şi să se completeze reciproc, este din nou prezentă pe marile ecrane, de această dată în regia lui Kevin Smith. Partenerul lui Bruce Willis din acest film este Tracy Morgan.

Pe poziţia a 3-a în topul încasărilor s-a plasat un new entry, "The Crazies", cu încasări de 16,5 milioane de dolari. În acest film, cu Timothy Olyphant în rolul principal, situaţia scapă de sub control odată cu un virus dezvoltat în secret în cadrul unui program de cercetare militară, virus ce provoacă nebunie şi duce în cele din urmă la moartea celor infectaţi.

Pe locul 4 se află campionul all-time de boxoffice, superproducţia SF 'Avatar' ce a obţinut încă 14 milioane de dolari din SUA şi Canada la capătul săptămânii trecute.

Locul 5 în topul încasărilor este ocupat de fantezia "Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief", bazată pe o carte a lui Rick Riordan, şi în care pot fi văzuţi Pierce Brosnan şi Uma Thurman. Acest film a obţinut încasări de 9,8 milioane de dolari, în cea de-a treia săptămână de la lansare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net