Shaorma din carne de «câine»

Ultima actualizare:

Borcea a venit cu copilul la meci. În tribune au fost toţi acţionarii dinamovişti, iar Cristi Borcea a fost însoţit de fiul său cel mare, Patrick. Şefii "câinilor" i-au avut alături şi pe Răzvan Lucescu, Victor Becali, Gigi Neţoiu, Dumitru Dragomir, Ionuţ Negoiţă, dar şi pe fostele glorii Ionel Augustin şi Dănuţ Lupu.

Steaua - Fenerbache, la TV. Suporterii dinamovişti şi cei ai lui Galatasaray au urmărit pe ecranele montate la tribuna 0 meciul pe care rivalele Steaua şi Fenerbahce l-au jucat la Bucureşti. Fanii turci au huiduit reuşita din Ghencea a lui Kazim Kazim.

Hagi, huiduit de "câini". Cei 300 de fani români prezenţi aseară pe "Ali Sami Yen" l-au apostrofat pe Gică Hagi, moment în care turcii au ripsotat, cântând celebrul "I love you Hagi".

Antrenament în ziua meciului. Roş-albii nu au apucat să viziteze Istanbulul, Ion Marin conducând o şedinţă de pregătire ieri dimineaţă. După partidă, "câinii" au plecat imediat spre Bucureşti, iar aseară s-au cantonat la Săftica.

Terenul a fost udat excesiv. Cu o jumătate de oră înainte de startul jocului gazdele au pornit sistemul de irigare, iar gazonul a fost udat timp îndelungat.

Un fan turc a leşinat. După ce Galatasaray a înscris al doilea gol, unui fan al echipei lui Rijkaard i s-a făcut rău şi a fost dus la spital.

"Prinţul" a fost atacant. Ion Marin a ales să joace într-un sistem 4-4-1-1, tehnicianul hotărând să-i titularizeze pe Diabate şi Rus, în locul lui Pulhac şi Kone, însă "câinii" au surprins în atac, unde pe lângă Andrei Cristea s-a aflat şi Adrian, cel care de obicei evoluează în linia mediană.

image
image
image
image
image
image
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net