Sfaturile lui Băsescu pentru sinistraţi: «Să nu mai scoată mâlul din case»

Ultima actualizare:

"Mare rugăminte: găseşte petice de pământ în zona neinundabilă", i-a spus Băsescu primarului din Pătrăuţi , adăugând că nu are sens să mai  continue cu scoaterea mâlului din gospodării întrucât casele sunt distruse, ci trebuie să încerce să recupereze bunuri din acestea, inclusiv materiale de construcţie, în scopul construirii unor locuinţe noi, informează Mediafax.

În timp ce preşedintele inspecta casele distruse de apele revărsate, o femeie a venit plângând la şeful statului întrebându-l ce să facă.

Preşedintele i-a răspuns: "Te muţi, te muţi mai sus. Nu mai construieşti aici. Recuperaţi ce se poate recupera din casă, că o să faceţi alta (...). O să vină materiale, bolţari, lemn şi faceţi unde vă dă primarul".

Băsescu a subliniat că statul o să facă tot ce se poate pentru a trimite în zonele afectate de inundaţii materiale de construcţii, dar că oamenii sunt cei care trebuie să-şi refacă locuinţele, ajutându-se unii pe alţii.

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net