Sexy-pilotul Andreea are poliţă de asigurare de 1.000 de euro

Ultima actualizare:

Andreea Necula, sexy-pilotul din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, a plătit pentru poliţa sa de asigurare doar 90 de lei.

"Atunci când ne ducem să ne înscriem în campionat, semnăm obligatoriu o asigurare, care costă foarte puţin. Ştim cu toţii la ce riscuri suntem expuşi atunci când ne urcăm la volan", ne-a spus Andreea Necula, iepuraşul Playboy, pilot de raliu.

Asigurarea este valabilă doar un an şi doar pentru parcursul competiţional. Poliţa este valabilă doar la antrenamentele oficiale şi la etape. Sumele sunt: 7.000 de lei - în caz de deces, 10.000 de lei - în caz de incapacitate permanentă, 4.000 de lei - pentru spitalizare de 90 de zile şi 1.000 de lei - pentru alte incidente din categoria riscuri.

De când românii au prins gustul schiului, s-a mărit considerabil şi numărul asigurărilor medicale pentru mâini şi picioare rupte în sporturi extreme.

Sportivii se apără în felul acesta de eventuale accidentări, dar şi turiştii care "se joacă" pe munte cu ATV-ul, cu bicicleta, cu placa sau snowmobilul. Ce să mai vorbim despre cei care fac bungee-jumping, rafting sau parasailing.

Anul acesta, circa 2.000 de persoane, sportivi şi turişti, au semnat poliţe de asigurare pentru sporturi extreme. "Luna aceasta, am eliberat deja o sută de asigurări, toate pentru turişti care pleacă la schi", ne-a spus Alexandra Blănaru, director la City Insurance.

La RAI-Asigurări, o mie de persoane au ales produsul "Xtreme Adventure", conceput special pentru iubitorii de adrenalină. Costul unei astfel de asigurări diferă în funcţie de destinaţie şi de numărul de zile: între 50-600 lei pentru o perioadă de la 2-30 zile.

Sporturi extreme, «cu poliţă»

- alpinism, traversarea de râuri sau văi, sărituri cu schiurile sau cu snowboardul, coborâre cu bicicleta pe munte;- acvatice, de la scuba diving, la schi nautic, caiac, canoe, la navigaţie cu vele;- paraşutism, deltaplan, parapantă, planor sau balon;- paintball, trageri cu arme de foc, arcuri sau arbalete;- conducerea de ATV, motociclete de teren, snowmobile, schi-jet- călărie, speologie, vânătoare sportivă, bungee-jumping

25.000 de euro, pentru un multiplu campion

Edwin Keleti este pilot din 1992, în competiţii naţionale şi mondiale de raliuri.

"La fiecare nou sezon de competiţii, în mod obligatoriu, încheiem asigurări «all risks», altfel nu putem participa. Ca tot românul, nu am citit cu atenţie ce avantaje am, dar sunt mai liniştit ştiind că sunt asigurat", ne-a spus Edwin Keleti.

În cazul unui accident în afara ţării, el va primi 25.000 de euro, cheltuieli medicale de urgenţă, de repatriere şi transport sanitar.

Dani: «Eu fac emisiune şi cu mâna ruptă!»

Matinalul Antenei 1, Dani Oţil, participă la cele mai grele competiţii de motociclism din ţară şi din lume. A sărit cu paraşuta, a fost copilotul celui mai rapid pilot de raliu din lume, a făcut scufundări şi multe alte sporturi extreme.

Însă, cel mai mult îi place motocicleta cu care face tot felul de nebunii, neasigurat. "Nu am poliţă şi nici nu voi face pentru că eu pot să vin în emisiune dacă îmi rup o mână sau un picior", a spus Dani.

image
image
image
image
image
image
 Puteți include cu încredere în meniul de Paște produse alternative
image png
bani incasati la magazinul satesc jpeg
buletin jpg
Carne de pui jpg
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net