«Sexul nu e un sport»

Ultima actualizare:

Am întâlnit multe femei care, obsedate de ideea că "sexul slăbeşte" îşi "obosesc" partenerii seară de seară, dacă nu chiar de mai multe ori pe zi.

Este lăudabil că au atâta energie, dar trebuie spus că zicala "ce-i răruţ e mai drăguţ" e valabilă şi atunci când vorbim despre sex.

Indiferent de imaginaţia pe care o ai, indiferent de cât de mult îţi doreşti partenerul/partenera, sexul zilnic reprezintă un pericol pentru relaţie, căci monotonia se va instala mai repede.

Atunci când faci din partidele de amor adevărate ore de "fitness", partenerul/partenera va simţi acest lucru. Iar dacă nu este de acord, s-ar putea simţi folosit/ă, precum un aparat de gimnastică...

Dacă susţin că sexul nu este un sport, nu înseamnă că nu încurajez exerciţiul fizic. Eu am făcut sport de performanţă şi este adevărat că o persoană activă, dinamică are o mai bună rezistenţă la pat.

De multe ori simţim fizic nevoia de a face sex. E aproape un instinct animalic. Dar dacă sărim peste preludiu şi uităm să ne iubim, atunci ce ne diferenţiază de necuvântătoare?

Sfaturile Ioanei nu sunt relevante pentru serviciile saloanelor de masaj (www.erotic-masaj.ro) la care lucrează.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net