SEX: vă rugăm, nu încercaţi aşa ceva acasă!

Ultima actualizare:

    Unele sfaturi chiar nu trebuie puse în practică...
Unele sfaturi chiar nu trebuie puse în practică...

Cei de la www.thefrisky.com au analizat, din perspectiva bărbaţilor, câteva sfaturi date de revista Cosmopolitan, complet inutile, tâmpite şi pe care nu ar trebui să le încercaţi niciodată, dar niciodată în relaţia voastră.

1. Să-i descoperi punctul G: Punctul G masculin, spune Cosmo, este situat la mijlocul distanţei dintre scrot şi anus. Se va simţi minunat, zice scriitoarea Cosmo, dacă brusc şi pe neaşteptate, vă puneţi degetele în acea zonă în timpul sexului.

Acesta este un sfat prost, ce nu trebuie aplicat nici înainte, nici după, nici în timpul sexului, cu atît mai mult cu cât punctul G masculin este extrem de uşor de găsit la bărbaţi: nu de alta, dar este chiar penisul!

2. Să faceţi sex pe capota maşinii lui: Aici avem trei probleme.

Dacă iubitul tău este îndrăgostit de maşina lui, cel mai probabil va fi mai mult concentrat la ea decât la tine.

În al doilea rând, dacă nu-şi iubeşte maşina, atunci mai mult ca sigur aceasta va fi foarte murdară şi nu este absolut nimic sexy şi incitant să faceţi sex pe o capotă îmbibată de praf.

Iar în al treilea rând, nu toată lumea are un garaj închis.

3. Să-l masturbaţi cu ajutorul strugurilor:  Articolul sugerează să vă puneţi struguri între degete, înainte să-i oferiţi partenerului plăceri manuale.

Acum, în mod normal,  a-l masturba pe iubitul tău cu mâna nu este neaparat un lucru extraordinar. Altfel, nu aţi mai încerca să faceţi sex.

Şi până la urmă, Cosmo, care sunt detaliile? O femeie ar trebui să folosească struguri roşii sau albi? Fără seminţe? Presupun că înainte trebuie să-i scoată de pe ciorchine, nu? Aceste mici detalii contează!

4. Fă sex cu faţa spre el şi cu un picior pe umărul său: Dacă nu cumva eşti o gimnastă, sau iubitul tău este un gimnast, acesta este doar începutul pentru o rană serioasă.

Când eşti în această poziţie, orice eroare, pierdere de echilibru, ori un apel telefonic brusc, poate genera într-o operaţie foarte ruşinoasă pentru iubitul tău.

Uite ce e Cosmo, sexul nu este chiar atât de complicat. Oamenii nu sunt făcuţi de IKEA. Aşă că te rugăm să eviţi sugestiile care pot provoca accidente nefericite.

5. Freacă gheaţă de penisul lui, în timp ce-i faci sex oral: În apărarea scriitoarei, putem spune că ea a scris un articol despre ‚10 lucruri sexy pe care le poţi face cu gheaţă’. Nu prea mai avem ce spune acum.

Dragelor, ştiţi ce se întâmplă cu un bărbat atunci când intră în apă foarte rece? Încercaţi să vă imaginaţi. Brusc. Atunci când el crede că totul este perfect. Se va întreba cu ce a greşit de v-a supărat aşa tare, sau ce şcoală ciudată de Sex aţi absolvit.

Iată ceva sexy ce puteţi face cu gheaţa: să o puneţi într-o băutură, după ce tocmai aţi făcut sex fierbinte.

Care sunt sfaturile voastre preferate legate de sex? Aşteptăm comentarii.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net