Sex cu scântei între Berbec şi Gemeni

Ultima actualizare:

Berbec şi Gemeni

Foc şi aer combinate cu un semn cardinal cu înclinaţii de lider - Berbecul - şi cu unul variabil mereu schimbător - Gemeni - înseamnă modalităţi infinite de a face sex. Combinaţia acestor două semne ar putea extenua pe oricine pentru că se învârt unul după altul atât de bine.

Berbecul va fi fericit să-l conducă pe Geamăn într-o legătură amoroasă fierbinte, iar Geamănul îl va urma cu multă plăcere. Nici unul dintre cele două semne nu se teme de noi experimente sexuale şi ambele cred în distracţia fizică. Semnele se potrivesc perfect la dorinţa de joacă, dar Berbecul este cel mai pasional. Din păcate, Femeia Gemeni poate păcăli bărbatul Berbec să creadă că este îndrăgostită nebuneşte când, de fapt, unicul ei scop este să-l înşele.

Focul (Berbecul) poate face apa (Racul) să fiarbă. Aceasta este o combinaţie nu prea fierbinte pentru că energia sexuală a fiecăruia dintre semne are nevoie de stimuli foarte diferiţi. Berbecul merge pe principiul trăieşte clipa, iar Racul vrea o perioadă destul de lungă de întâlniri înainte de a se simţi confortabil cu ideea de a deveni intimi. Sexul bazat pe atac poate funcţiona un timp între aceste două semne, dar niciodată nu va fi o adevărată armonie între ele.

Berbecul crede că e prea mult de muncă în relaţia cu un Rac, iar Racul consideră că Berbecul este prea insensibil. Esenţial: Dacă ai trecut de primul pas cu un Berbec, continuă să-i faci curte. Vânătoarea face întotdeauna parte din caruselul sexual pe care-l iubeşte Berbecul.

O asociere sau suprapunere veselă de flăcări roşii şi galbene, Berbecul şi Leul se completează reciproc pentru că fac parte din acelaşi semn. Între aceste două zo­­dii există o competiţie inerentă.

Berbecul spune „Eu primul", Leul spune „Uită-te la mine", şi dacă nu  muncesc cu adevărat din greu, competiţia se extinde şi în pat. Cineva trebuie să cedeze. De obicei, aceasta e femeia Leu, pentru că ea va simţi că este cel mai mărinimos gest pe care-l poate face. Această combinaţie este bună pe termen scurt, pentru aventuri, dar, odată ce totul s-a rodat, e posibil să se transforme într-o relaţie de lungă durată.

Află dacă te potriveşti cu partenerul tău!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net