Sex cu o fetiţă de 14 ani în loc de ratele pentru maşină

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un cuplu american afectat grav de recesiunea economică a găsit o metodă cumplită de a-şi achita ratele la maşina. "Favoruri sexuale" pentru managerul parcului auto de la care au cumpărat automobilul.

Având veniturile considerabil subţiate, James şi Sandra Davis s-au gândit să plătească "în natură" maşina familiei, achiziţionată în urmă cu doi ani. Şi poate nu ar fi fost o atât de mare problemă dacă doamna Davis ar fi "prestat" în contul celor 281 de dolari pe lună, rata pentru automobilul Dodge Caravan cumpărat de la "Shorty's Used Cars".

James DavisDe vara trecută, când cuplul din Eastman (Wisconsin) n-a mai avut cu ce să achite ratele maşinii, Jame şi Sandra Davis au trimis-o pe fiica lor, în vârstă de 14 ani, să satisfacă poftele sexuale ale lui Wayne Bearden, managerul firmei "Shorty's Used Cars".

simeon stalpnicul png

Wayne BeardenMai mult, anchetatorii sunt de părere că minora a fost dată ca sclavă sexulaă şi altor persoane în schimbul unor sume de bani sau chiar droguri.

simeon stalpnicul png

"Mangerul nu a fost singurul care a beneficiat de "favoruri sexuale" din partea copilei. Au fost şi alţii care au plătit cu bani sau cu droguri", explică căpitanul Tony Winborn.

Atât soţii Davis cât şi Wayne Bearden au fost arestaţi pentru hărţuire sexuală şi corupere de minori, iar fetiţa a fost preluată de un orfelinat.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net