Serena Williams, amendată pentru înjurături VIDEO

Ultima actualizare:

    Serena Williams, amendată pentru înjurături VIDEO
Serena Williams, amendată pentru înjurături VIDEO

Tenismena americană a fost amendată cu suma de 10.000 de dolari pentru comportament nesportiv, în urma ieşirii necontrolate a sportivei în partida cu Kim Clijsters, din semifinala US Open disputată ieri la New York şi pierdută în faţa jucătoarei belgiene.

Williams a reacţionat nervos la mai multe decizii ale arbitrei, spre care a strigat folosind un limbaj presărat cu numeroase înjurături şi a făcut un gest ameninţător cu racheta, comportament sancţionat imediat cu pierderea punctului şi, ca urmare a scorului înregistrat în acel moment, a partidei.

Serena Williams va plăti şi o amendă suplimentară de 500 de dolari pentru "abuzul" pe care l-a suferit racheta acesteia de la finalul partidei respective.

Comportamentul lui Williams face obiectul unei anchete ce s-ar putea solda cu noi penalizări. Cu toate acestea, jucătoarea americană va juca, cel mai probabil, în finala feminină la dublu, unde face echipă cu sora sa, Venus Williams.

Jucătoarea şi-a cerut apoi scuze oficial, motivându-şi ieşirea prin stresul acumulat de-a lungul competiţiei.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net