Şeful Secţiei 10, «un mincinos!»

Ultima actualizare:

"Azi am văzut negru pe alb cererea lui Adrian. Vrea să mă scoată nebună printr-un document depus la Tribunal. A solicitat să fac o expertiză psihologică la IML. Ştiam că o să încerce şi acest lucru pentru a câştiga custodia copilului", a declarat Iolanda Deca.

La precedentul termen, magistraţii au cerut, Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, o anchetă la domiciliul celor doi părinţi. De atunci, au avut loc mai multe întâlniri între reprezentanţii instituţiei şi cele două părţi.

"Nu-mi vine să cred ce a putut să zică. A declarat că nu am avut o relaţie de concubinaj şi că, de fapt, a fost una fără obligaţii. I-a minţit spunându-le că s-a trezit cu un copil, el neştiind că am luat decizia să îl păstrez", a încheiat sexy-poliţista.

Mărturisirile bărbatului sunt contrazise de o fotografie pe care ziarul nostru v-o prezintă în exclusivitate şi pe care cuplul a realizat-o, în timp ce Iolanda Deca era însărcinată în şase luni.

Ariana are aproape 3 ani

Ofiţerul Adrian Nicolae Dinu s-a hotărât să obţină în instanţă custodia fetiţiei, Ariana, rezultată în urma relaţiei pe care a avut-o cu subalterna sa. Cererea a fost înregistrată la Judecătoria Sector 3, anul trecut.

image

Povestea celor doi tineri a început în anul 2006, când Iolanda Deca s-a prezentat la postul câştigat prin concurs, la Secţia 2 Poliţie, unde Adrian Dinu era adjunctul şefului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net