Şedinţă de şamanism în care cursanţii erau trimişi în Iad - VIDEO

Ultima actualizare:

„Nu încercaţi aşa ceva acasă!" - acesta a fost primul sfat pe care l-au primit participanţii la experimentul „Iniţiere în şamanism" de la Ovidiu Jumanca, organizatorul şedinţei. Şamanii sunt vechi vrăjitori indieni, despre care se crede că pot comunica cu spiritele şi pot vindeca miraculos. După câteva minute de încălzire, timp în care participanţilor li s-a explicat cât de puternici pot deveni şamanii prin tehnici de magie neagră, "maestrul de ceremonii" i-a invitat pe toţi "sub pământ", scrie Adevărul.

Pipăieli şi solicitări sexuale

Pentru a se încărca cu energie, cursanţii au fost puşi să se pipăie, unul pe altul, pe spate, timp de câteva minute. În tot acest timp, Ovidiu încerca să câştige încrederea publicului cu relatări despre vizitele sale în India. „Acolo am învăţat să levitez, însă acest lucru nu se poate face din prima", s-a lăudat tânărul instructor.

După ce a prins mai mult curaj, Ovidiu le-a spus Tranşant cursanţilor că un şaman nu trebuie plătit doar cu bani. „Şamanii sunt pragmatici. Ca să le arăţi recunoştinţa pentru serviciile lor, trebuie să le dai bani sex sau sănătate!", a spus el, pe un ton serios.

Spre Infern, conectaţi la mini-laptop

Apoi, în poziţie de yoga, Ovidiu începe iniţierea conectând două boxe mici la un mini-calculator, şi avertizează că orice vizită în Iad se face cu un scop, niciodată de curiozitate. Se asigură că toată lumea se raportează înainte de călătoria în Infern la un loc drag din care să plece, şi nu oricum, ci săpând cu mâinile.

A precizat încă de la început că aceste tehnici nu trebuie repetate acasă, din cauza pericolului, adică un somn adânc din care e posibil să te trezeşti chiar şi după câteva ore, timp în care psihicul ţi se suprasolicită peste măsură. Scopul acestei vizite - pretendenţii la statutul de şaman trebuie să-şi găsească animalul de putere.

Citeşte despre cum te vindecă dinozaurul din iad în Adevărul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net