Şedinţa Biroului Permanent al Camerei nu s-a desfăşurat

Ultima actualizare:

    Anastase a făcut un apel la responsabilitate pentru ca parlamentarii PSD să-şi îndeplinească mandatul
Anastase a făcut un apel la responsabilitate pentru ca parlamentarii PSD să-şi îndeplinească mandatul

Şedinţa Biroului Permanent al Camerei nu s-a putut desfăşura, miercuri, din lipsă de cvorum, deputaţii PSD şi PNL absentând de la întâlnire.Preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase a declarat, marţi, că absenţa deputaţilor PSD la şedinţa Biroului Permanent al Camerei este un "semnal alarmant" şi arată că aceştia au ales "să facă un gest politic care determină un blocaj instituţional", informează Mediafax.

"Biroul Permanent nu s-a putut ţine din lipsă de cvorum şi acesta este un semnal de alarmă pentru că, de data aceasta, colegii din PSD au ales ca, dincolo deblocarea dialogului politic, care ţine de partid, să blocheze instituţiile statului. Este un lucru grav care nu poate fi acceptat", a afirmat Anastase, după ce şedinţa Biroului a fost suspendată din lipsă de cvorum, din cauza absenţei reprezentanţilor PSD şi PNL.

Anastase a făcut un apel la responsabilitate pentru ca parlamentarii PSD să-şi îndeplinească mandatul pentru care au fost aleşi în parlament.

Ea a mai arătat că absenţa reprezantanţilor PSD în Biroul permanent este cu atât mai surprinzătoare cu cât ordinea de zi a şedinţei era una „normală”, iar suplimentar, a fost introdus raportul comisiei de anchetă Udrea.

Liderul grupului UDMR Marton Arpad a fost prezent la şedinţa Biroului Permanent şi a declarat că secretarul Camerei din partea UDMR Seres Deneş a venit şi el la şedinţă. "Nu a venit PSD şi PNL şi nu a fost cvorum", a explicat Marton Arpad

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net