Secretul din spatele unui orgasm masculin puternic

Citeste tot despre: 

De ce să pierzi zile întregi pentru a plănui o seară perfectă, plină de nebunii în dormitor, când ai putea să-ţi aduci iubitul în extaz în doar cinci secunde?!

Pentru un bărbat, sexul poate fi o activitate plăcută sau o experienţă extraordinară. Totul depinde de ceea ce se întâmplă între momentul în care acesta simte că va avea orgasm şi ejacularea propriu-zisă.

În timpul sexului, când excitaţia devine prea copleşitoare, sperma este trimisă în uretră cu o viteză ameţitoare. Astfel se instalează momentul în care ejacularea este inevitabilă, iar în maxim cinci secunde ea are loc. Aceste secunde sunt esenţiale pentru a diferenţia o experienţă plăcută de una fabuloasă. Ce trebuie să facă partenera?

Află mai multe despre viaţă intimă din rubrica SEXUALITATE!

Identificarea momentului cheie

În primul rând trebuie să identifice momentul în care partenerul va avea orgasm şi să acţioneze astfel încât nu cumva să îl obtureze, ci, dimpotrivă, să-l amplifice. Nu este deloc uşor, deoarece fiecare bărbat reacţionează diferit. Unii îşi pot ţine respiraţia sau, dimpotrivă, pot găfâi extrem de repede. Alţii îşi pot intensifica gemetele sau, la polul opus, să devină extrem de tăcuţi.

Aşa că trebuie să-l observi o perioadă. Dacă tot nu-ţi dai seama când se instalează momentul zero, pur şi simplu spune-i că te excită extrem de mult să ştii când are orgasm şi roagă-l să-ţi indice când se întâmplă acest lucru.Nu te opri!

În momentul în care îţi dai seama că partenerul are orgasm, cel mai indicat sfat este să nu te opreşti din activitate, crezând că extazul s-a instalat şi nu mai este nimic de făcut. Dacă vei face acest lucru, pentru el ejacularea va fi un act mecanic, iar plăcerea minimă.

În timpul orgasmului, valuri de energie sunt transmise din zona ejaculării către celelalte zone din creier. Astfel, dacă ceva din exterior intervine, acele valuri sunt curmate, iar orgasmul nu mai este la fel de puternic.

Aşa că, din momentul cheie şi până la ejaculare, adică în cele câteva secunde magice, totul trebuie amplificat: presiunea, ritmul, pasiunea, iar bărbatul va avea garantat un orgasm mult mai puternic.

Pe aceeaşi temă:

Ce sms-uri să-i trimiţi partenerului pentru a-l excita

Fetelor, iată cum vor bărbaţii să arate un preludiu!

Află secretele fericirii în viaţa sexuală!

Jocuri erotice pentru o viaţă sexuală sănătoasă
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1