Se oferea să le care bagajele şi apoi îi jefuia

Ultima actualizare:

Conform poliţiştilor, bărbatul acosta victimele oferindu-se să le ajute la transportul bagajelor, din care apoi le sustrăgea portmoneele cu bani, scrie Adevărul.

Poliţiştii din cadrul Biroului de investigaţii criminale de la Poliţia municipiului Severin, l-au depistat pe P. Sever, de 53 ani, din comuna Pădina Mare, despre care existau indicii că ar fi autorul mai multor furturi comise pe raza municipiului.

"Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că acesta, în perioada martie – august 2009, a comis mai multe fapte de furt şi înşelăciune pe raza municipiului Drobeta Tr.Severin. Extinzând cercetările, poliţiştii au stabilit că acesta a săvârşit 6 infracţiuni de furt calificat si o infracţiune de înşelăciune, victimele fiind persoane în vârstă cărora le-a creat un prejudiciu total de aproximativ 6000 lei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, inspector de poliţie, Nicolae Lohon. Şi hoţ şi pungaş

  Conform poliţiştilor, bărbatul acosta victimele oferindu-se să le ajute la transportul bagajelor, din care apoi le sustrăgea portmoneele cu bani. Mai mult, acesta a promis unor persoane că le vinde o cantitate mai mare de zahăr sub preţul pieţii.

Faţă de cel în cauză s-a început urmărirea penală, luându-se măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru săvârşire a şase infracţiuni de furt calificat şi o infracţiune de înşelăciune, acesta fiind prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Dr.Tr.Severin cu propunere de arestare preventivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net