Se căsătoreşte cu cel care va plăti operaţia prietenei

Ultima actualizare:

    Sursa: weirdasianews.com
Sursa: weirdasianews.com

O chinezoaică de 22 de ani, Dandan, a promis că se va căsători cu oricine este dispus să plătească aproximativ 1.100 euro, reprezentând o parte din suma necesară pentru operaţia unei colege.

Prietena ei, Yue-Mei, este în comă din cauza inflamării severe a creierului. Părinţii ei, care sunt fermieri, scot din buzunar aproximativ 40-50 de euro pe zi, reprezentând spitalizarea, relatează weirdasianews.com.

Pentru că a vrut să-i vină în ajutor, Dandan, a postat pe internet un anunţ în care spune că este de acord să se căsătorească cu orice bărbat care îşi permite să plătească cheltuielile medicale pentru prietena sa.

În post, ea descrie starea lui Yue-Mei şi oferă informaţii despre sine. "Sunt sensibilă, ascultătoare, înţelegătoare şi ştiu să am grijă de casă."

Reacţiile stârnite în China au fost împărţite. În timp ce unii au admirat curajul fetei, alţii au criticat intenţia ei de a-şi vinde trupul.

Dandan a declarat reporterilor că nu a găsit o altă soluţie la această problemă. "Iniţial, am  vrut să fac doar un apel la buna voinţă a oamenilor, dar nimănui nu i-a păsat. Probabil credeau că mint. Aşa că, disperată fiind de situaţie, mi-a venit această idee şi sunt hotărâtă să mă ţin de planul meu ", a mărturisit tânăra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net