Se bat în săli de sport!

CLIIMA20101107_0234_1.jpg

Sala lui Pandele din Pipera
Citeste tot despre: 

Se întrec în săli de sport! Edilul-şef al Capitalei şi colegul său din Voluntari vor să construiască cele mai mari centre cultural-sportive din România. Dacă Sorin Oprescu vrea să facă o sală polivalentă cu 16.000 de locuri, Florentin Pandele are de gând să ridice un complex cu 38.000 de locuri.

Pe un teren de 116.000 de metri pătraţi, de la ieşirea din Pipera spre Ştefăneşti, se va înălţa în următorii ani un stadion parţial acoperit cu 30.000 de locuri, o sală de sport cu 8.000 de locuri, două hoteluri de patru stele, restaurante, magazine şi centre de conferinţă.

"Construcţia va costa 100 de milioane de euro, iar banii îi vom obţine printr-un parteneriat public-privat", ne-a spus Dan Răşică, consilierul primarului Pandele. În Parcul Tineretului, pe un teren de lângă Palatului Copiilor, va apărea o sală de sport cu 16.000 de locuri, de trei ori mai multe decât are acum "Polivalenta".

"Începem pe 11 noiembrie licitaţia pentru stabilirea firmei care se va ocupa de ambiţiosul proiect. Costul estimat este 45 de milioane de euro", ne-a declarat Bogdan Hreapcă, şeful Direcţiei Investiţii din cadrul Municipalităţii. Lucrările vor dura 16 luni.\

Sala lui Oprescu din Parcul Tineretului  se va construi la poalele dealului pe care se află “Polivalenta”. În faţă, clădirea va avea o parcare sub şi supraterană cu 1.000 de locuri


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1