Scandal şi incendiu la „Dragonul Roşu”

Ultima actualizare:

Enervaţi de faptul că autorităţile de control ale statului nu-i mai slăbesc cu amenzile, comercianţii au dat foc unui morman de cartoane, situat în imediata apropiere a centrului comercial „Dragonul Roşu nr. 1”. Pompierii complexului comercial au intervenit imediat pentru stingerea flăcărilor, însă au fost luaţi la pumni de comercianţii furioşi. Unul dintre pompieri a fost rănit serios în urma loviturilor primite şi a necesitat intervenţii medicale. Totodată, un comerciant chinez a fost grav rănit de echipajele de intervenţie ale Jandarmeriei, chemate la faţa locului să-i scoate pe pompieri din mâinile furioşilor.

Peste 80 de persoane s-au răfuit cu autorităţile întrucât, azi-dimineaţă, au fost amendate de inspectorii Gărzii Financiare, care le-au sigilat tarabele. Potrivit reprezentanţilor companiei, controalele i-au vizat pe comercianţii aflaţi în zona veche a complexului „Dragonul Roşu”, ale căror autorizaţii au expirat. În urmă cu două săptămâni, alte câteva zeci de comercianţi s-au revoltat împotriva deciziei companiei de a institui o taxă de parcare, în valoare de 10 lei pe zi.  

Citiţi mâine, în Click!, povestea pompierului salvat, ca prin minune, de jandarmi din mâinile comercianţilor furioşi.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net