Scandal sexual cu poze indecente la Facultatea de Arhitectură din Timişoara

Ultima actualizare:

Pe adresa redacţiei au fost trimise câteva fotografii de către o persoană care susţine că în ipostazele indecente este Valentin Capotescu, unul dintre dascălii de la Facultatea de Arhitectură. E-mailul primit nu era semnat, dar era însoţit de mesajul "Profesor Universitar Valentin Capotescu, Facultatea de Construcţii şi Arhitectura, catedra de Arhitectură, aşa cum poate fi admirat pe Facebook" şi de un link către contul acestuia de pe reţeaua de socializare.

"Sunt nişte falsuri ordinare!"

Valentin Capotescu spune că nu este vorba decât de o glumă proastă a studenţilor şi că fotografiile sunt trucate. "Sunt nişte falsuri ordinare. În primul rând e atacată facultatea. E o violare a intimităţii. Consider că este o glumă de prost gust şi nu are rost să o comentez. Este un mediu academic, nu e crâşma de la cucuieţii din deal", a spus profesorul, atunci când a aflat că astfel de fotografii circulau printre studenţii lui.

"Erau pe pagina lui de facebook!"

Studentul care a lansat fotografiile spune că acestea erau postate pe profilul de Facebook al profesorului şi al prietenei acestuia şi că el doar le-a copiat de acolo şi le-a postat pe un grup online. Bogdan Isopescu, de 24 de ani este student în anul VI la Facultatea de Arhitectură. Acesta susţine că a preluat fotografiile de pe Facebook şi le-a trimis unui grup de colegi, cu propunerea ca normalitatea situaţiei să fie discutată.

"Erau pe Facebook până azi sau ieri. Le-au văzut 300 de oameni. N-am fost nici prima, nici ultima persoană care le-a văzut acolo. Le-am pus pe un grup privat de discuţii, de 20 de oameni, studenţi la arhitectură care fac acţiuni şi evenimente. Am vrut să discut cu cei 20 despre asta. Le-am luat aşa cum le-am găsit. Nu am avut nicio intenţie să iasă în public", a spus Bogdan Isopescu. VEZI AICI GALERIE FOTO ŞI CITEŞTE MAI MULTE DETALII

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net