Scandal pentru banii româncei moarte la Madrid

Ultima actualizare:

Dorian Stancu, tatăl fetei, aflat în România, a fost anunţat telefonic de decesul fetei sale. Abia în iulie 2009, bărbatul a aflat, de pe ”adevarul.es”, care a fost cauza morţii fetei sale: i se injectaseră intravenos, din greşeală, picături pentru ochi destinate bebeluşului.

Am simţit că se prăbuşeşte cerul pe mine. Mie îmi spuseseră că a avut o alergie“, plânge tatăl Rebecăi.

220.000 de euro, preţul unei vieţi

 „După moartea fetei mele, concubinul acesteia, Ionuţ Burdighioiu, şi-a refăcut casa care cădea peste familia lui şi în care ploua. Acum au vilă, iar fraţii lui se plimbă cu maşini X5, Ford Focus şi Mercedes. Maşini de peste 100.000 de euro", povesteşte Dorian Stancu.

Bărbatul a intrat la bănuieli când a observat cum prospera fostul iubit al fiicei sale decedate şi  s-a adresat Serviciului de Sănătate din Madrid care i-a răspuns: „Domnului Ionuţ Burdighioiu i s-a plătit suma de 220.000 de euro pentru asistenţa acordată decedatei Rebeca Andreea Stancu la Spitalul Gregorio cu ocazia naşterii fiului său".

Dorian Stancu crede că tânărul Ionuţ Burdighioiu a  reuşit să ia banii de la spitalul spaniol pe baza unor mărturii mincinoase. Tatăl fetei şi-a angajat un avocat în România pentru custodia nepotului, iar în Spania vrea să afle, cu ajutorul altui avocat, de ce nu a fost despăgubit de spitalul spaniol, deşi a făcut o solicitare în aces sens, acum un an.

Află cum justifică fraţii concubinului bunăstarea subită din ultimul an.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net