Scandal! Onţanu a cerut demolarea Zone Arena

Ultima actualizare:

Potrivit acestuia, bucureştenii s-au plâns de poluarea fonică creată în timpul concertelor, mai ales după ora 22.00, şi de ambuteiajele create în zonă. „Mai mult decât atât, locuitorii cartierului Floreasca s-au plâns de faptul că, deşi spaţiile verzi din zonă au fost înfrumuseţate, ele au fost călcate în picioare şi distruse, iar holurile de bloc tranformate în toalete publice”, se arată într-un comunicat remis azi redacţiei.

Societatea care deţine spaţiul, Arena Invest SRL, a fost somată să sisteze orice activitate în zona amenajată pe Bd. Barbu Văcărescu, întrucât nu deţine autorizaţii şi avize eliberate de autorităţile competente. Contactaţi de Click!, reprezentanţii Arena Invest au declarat că vor formula un punct de vedere oficial în cel mai scurt timp. „Persoana îndreptăţită să comunice un punct de vedere este plecată în străinătate şi va reveni în Capitală săptămâna viitoare. Nimeni nu poate face declaraţii în locul acesteia”, ne-a declarat Raluca Tudan, consilier de relaţii cu publicul.

Directorul general al societăţii, Dorian Ciubuc, a declarat pentru Click! în luna mai a acestui an că terenul pe care funcţionează Zone Arena este proprietate privată, iar construcţiile au avizele necesare. Acesta a afirmat că a investit în zona specială pentru concerte circa un milion de euro.Aici au cântat George Dalaras (2 mai), Goran Bregovic (20 mai), Aerosmith (18 iunie) şi Cramberries (20 iulie). Pe 2 octombrie aici ar fi trebuit să cânte Ozzy Osbourne.

Vezi aici cum arată locul unde a cântat Aerosmith

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net