Scandal la „Mamaia“: Mihaela Mihai a plâns pe scenă

Ultima actualizare:

Compozitorul Marcel Dragor a primit pentru piesa „O viață de artist“, interpretată de Mihaela Mihai premiul al III-lea.  Solista a lăcrimat pe scenă după primirea premiului, cerând publicului să se ridice și să aplaude o piesă care merita mult mai mult. Mădălin Voicu a replicat că piesa lui Marcel Dragomir n-ar fi trecut nici de preselecție dacă n-ar fi fost vocea Mihaelei Mihai.

Însă, aseară, la „Mamaia“, multe piese și prestații aplaudate de public nu au primit decât premii simbolice de la juriul de specialitate.

La creație, premiul I a fost obţinut de compozitorul și textierul Dragoș Dincă, cu melodia „La umbra ta“, interpretată de Lucia Dumitrescu. Premiul al II-lea i-a revenit compozitorului Nicolae Caragia și textierei Daniela Doroftei, pentru melodia „Misterioasa mea“, interpretată de Mihai Băjenaru.

Daniela Cojocaru din Iași a plecat de la „Mamaia“ la volanul unei Skoda

Mihaela Daniela Cojocaru (25 de ani), din Iași, este marea câștigătoare a ediției nr. 40 a festivalului - după cum au votat duminică dimineață consilierii județeni din Constanța și nu juriul. Câştigătoarea a primit un autoturism Skoda. Mihaela Daniela Cojocaru se află la a doua participare la „Mamaia“, iar în acest an a interpretat melodia „Moldovean blues“, iar în finală a intrat cu piesa „Trurli“. „Am visat să cânt pe această scenă și am reușit“, spune solista, care la ora actuală se pregătește să susțină licența la canto clasic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net