Saşha, vei fi un învingător!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Saşha, micuţul care trăieşte doar conectat la aparatele de ventilat şi de oxigen, în spitalul "Marie Curie", va pleca acasă. Ne-am străduit, împreună cu nişte oameni cu suflet mare, să facem posibil ca băieţelul de un an şi o lună să aibă, în curând, propria aparatură de respirat.

*Povestea lui Saşha a mişcat inimile tuturor celor care au citit, marţea trecută, ziarul Click!. Mulţi cititori au făcut donaţii prin SMS la 890.

Două persoane s-au oferit să plătească o perioadă, lunar, suma de 1.500 de lei, adică costul închirierii unui aparat de ventilat, al unui umidificator, al unui aparat de oxigen portabil şi al unui aspirator medical, fără de care Saşha nu poate respira.

Saşha a crescut , timp de un an, în patul de spital. Aşa stă el în funduleţ, când mămica vorbeşte cu el

simeon stalpnicul png

Valentin P., din Bucureşti, s-a dus la spital şi i-a dat tatălui, şomer în acest moment, o sumă de bani. Nişte ajutoare importante, dar care nu rezolvau situaţia.

Aşa că am hotărât să vedem cât ar costa linia de aparate care i-ar asigura micuţului Saşha dreptul la viaţă. Am sunat la firma ce furnizează spitalelor aceste lucruri şi am obţinut preţurile.

Cu 10.000 de euro, Saşha ar putea respira la el acasă, iar recuperarea lui ar fi mai uşoară. Mulţi bani...

Monica speră clipă de clipă ca minunea să se înfăptuiască, iar băieţelul ei să scape de tubuleţe

simeon stalpnicul png

*Un ajutor ne-a venit de la Craiova, de la o firmă ce ne-a promis că îi va dona copilului un aparat de oxigen portabil. Apoi, deputatul Ştefan Pirpiliu, ales într-un colegiu al sectorului 3 în care domiciliază şi familia Călin, împreună cu Florin Vasile, directorul Direcţiei pentru Protecţia Copilului sector 3, au găsit soluţia salvatoare.

Se va face o anchetă socială şi se va solicita primăriei de sector subvenţionarea unei părţi a aparaturii vitale copilaşului. Vom reveni, la momentul oportun.

*Vă imaginaţi ce bucurie au simţit părinţii lui Saşha, micuţul care trăieşte doar conectat la aparatele de ventilat şi de oxigen, atunci când au aflat că, după un an de chin prin spitale, nu mai sunt singuri în acestă bătălie? Probabil că da, dar nu vă puteţi imagina intensitatea acestei bucurii scăldate în lacrimi!

Prin intermediul nostru, soţii Călin mulţumesc tuturor celor care au donat un bănuţ pentru ca Saşha să primească tortul de doi ani ca orice copil normal: acasă!

Click aici şi vei vedea spotul umanitar realizat de Antoanela Lazarus şi difuzat gratuit de OTV, în timpul emisiunilor «Casa Verde» (duminică, ora 11.45) şi al matinalului «Zori de zi»

Implică-te în campania "Din inimă pentru copii"

ACUM puteţi dona 2 Euro pentru copiii bolnavi, prin trimiterea unui SMS la 890 în reţelele Vodafone, Orange şi Cosmote (nu se percepe TVA).

Servicii oferite gratuit de Vodafone, Orange şi Cosmote. Număr alocat pentru perioada 15 ianuarie - 15 aprilie 2010.

Fii bun, ajută!

CONT LEI: RO88 PIRB 2501 7244 0500 3000

CONT EURO: RO25 PIRB 2501 7244 0500 2000

Cod swift/BIC PIRB RO BU; Banca Piraeus, sucursala Pipera.

CUI RO15162540

Conturile aparţin Fundaţiei COSMIR a trustului Adevărul Holding.

Puteţi ajuta şi altfel decât cu bani

Dacă ajutorul pe care doriţi să-l acordaţi nu se referă la bani, scrieţi-ne pe adresa de mail: dininimapentrucopii@click.ro sau contactaţi-ne la tel 021.407.76.80.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net