Sărutul negru, ultimul tabu în ceea ce priveşte sexul

Ultima actualizare:

Există multe practici sexuale despre care, în ciuda faptului că sunt mai comune decât se crede în general, nimeni nu are curajul să vorbească. Una dintre ele este "sărutul negru" sau annilingus-ul, care, în ciuda faptului că a fost popularizat prin intermediul filmelor porno, continuă să fie un tabu în plan personal.

Citeşte şi:

Depăşeşte-ţi prejudecăţile şi experimentează ejacularea feminină!

Tehnici sexuale pentru a deveni o "fată rea" în dormitorSpune-mi cum e viaţa ta sexuală, ca să-ţi zic cum stai cu sănătatea

Imaginează-ţi o reuniune între prieteni în care tocmai s-a discutat despre sex. În ciuda faptului că toţi sunt suficient de libertini şi nu au probleme atunci când vine vorba de a discuta despre ceva atât de intim precum sexul, când cineva menţionează "sărutul negru", nimeni nu se încumetă să o ia pe acest drum al discuţiei şi automat altă persoană deviază conversaţia spre o temă mai puţin "deranjantă".

Annilingusul, noul cunnilingus

Sărutul negru sau annilingusul continuă să fie o practică tabu în societate, deşi în cinematografia erotică este destul de obişnuit. Şi cu siguranţă în societate e la fel de răspândit, doar că sunt puţine persoanele care să o şi admită public. La fel se întâmpla acum ceva vreme cu sexul oral: nimeni nu recunoştea că face asta sau că a făcut-o vreodată.

Chiar dacă încă e tabu în ceea ce priveşte vorbele, acesta nu mai este în fapte. Mulţi oameni, mai ales tinerii, l-au inclus în relaţiile lor sexuale obişnuite şi acum face parte din preludiul unei partide de sex sau într-o partidă de sex oral. Practicile sexuale anale se normalizează puţin câte puţin, la fel cum sexul anal a devenit ceva normal atât în cuplurile homosexuale, cât şi cele heterosexuale. Este posibil ca, în scurt timp, sărutul negru să urmeze acelaşi drum.

Citeşte pe adevarul.es o listă de recomandări igienice şi nu numai înainte de iniţierea în annilingus, pentru o experienţă plăcută şi lipsită de riscuri.

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net