Sara a făcut prea multe cure de citostatice!

Ultima actualizare:

    Sara
Sara

Cei doi anişori din viaţă, Sara i-a petrecut în spitalele din România: Fundeni, Marie Curie, Matei Balş, Victor Babeş. Acum, e în Italia. 

Fetiţa a fost diagnosticată cu cancer osos, iar medicii de aici, spun părinţii, nu le-au dat nici o speranţă. Pe 6 martie, copila a plecat spre spitalul Meyer din Florenţa, acolo unde profesorul Maurizio Aricò, unul dintre cei mai buni specialişti pe histiocitoză, se ocupa de Sara. Marţi, pe 13 martie, a avut loc primul consult.

"Domnul doctor Arico ne-a spus că Sara a făcut prea multe cure diferite de citostatice. Tratamentul ei va fi de lungă durată, de 2-3 ani, şi va fi adaptat pentru organismul slăbit al Sarei", au spus părinţii.

Momentan nu e necesară internarea permanentă în spital, şi de aceea părinţii şi fetiţa sunt cazaţi gratuit într-o casă socială a Asociaţiei Ita­liene împotriva Leucemiei, aflată în apropierea spitalul Meyer.

Sara are nevoie de sprijin financiar. Dacă vreţi să o aju­­taţi, depuneţi bani pe nu­­mele ei, în contul Funda­­ţiei Adevărul, deschis la BCR, su­­cursala Tunari: RO09RNCB02860011331­00003.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net