Şapte turişti români au rămas fără maşini în Bulgaria, de 1 Mai

Ultima actualizare:

Florin Nidelea, primarul comunei Clejani, a fost prădat imediat după ce s-a cazat vineri seara la hotelul „Melia Grand Hermitage" din staţiunea Nisipurile de Aur. El a declarat pentru Mediafax, că sâmbătă dimineaţa, când a coborât în parcarea din faţa hotelului a constatat că maşina sa, un BMW X5, nu mai era în parcare. Un alt turist român, care venise cu el, a rămas şi el fără autoturismul BMW X6.

„Este indamisibil ce s-a întâmplat si nu îmi vine sa cred. Am crezut ca sunt conditii pentru un turism la standarde europene, dar vad ca nu e asa. Noi am platit când am plecat din Bucuresti, în voucherele care cuprindeau masa si cazarea, inclusiv pretul parcarii", a declarat, pentru Mediafax, primarul Nidelea.

Camerele de supraveghere nu au funcţionat

El susţine ca avea în maşină şi paşapoartele, actele autoturismului şi documentele de identitate ale sale şi ale altor şase persoane din familie care îl însoţesc. „Am lăsat maşina în parcare la ora 01.00. Ginerele meu a văzut că maşina era la locul ei, dar dimineaţă maşina mea şi a celuilalt român a dispărut. Am fost la recepţia hotelului şi mi s-a spus că sistemul video de supraveghere a parcării nu a funcţionat. Nu îmi vine să cred aşa ceva, atât timp cât maşinile furate sunt la mai puţin de şase metri în faţa unei camere de supraveghere", a mai declarat primarul.

Furt în acelaşi stil, în Albena

Potrivit acestuia, alte cinci maşini ale unor turişti români cazaţi în staţiunea Albena au dispărut, în aceeaşi noapte, din faţa unui hotel. El a spus că în toate cazurile de furt a fost anunţată Poliţia bulgară, dar şi autorităţile diplomatice române.

„Am anunţat Poliţia. Este la faţa locului la acest moment, a venit şi Jandarmeria deoarece mulţi dintre turiştii români aflaţi în hotel au coborât şi ei în parcare revoltaţi de ceea ce s-a întâmplat. Au fost momente de altercaţie între noi şi jandarmi. Am filmat un jandarm bulgar care a agresat un român", a adăugat Nidelea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net