Şansă istorică pentru Urziceni

Ultima actualizare:

Situaţia din clasament a echipei din Stuttgart i-a iritat la culme pe fanii „şvabilor", care au atacat cu pietre autocarul clubului înainte de partida cu Bochum şi i-au ameninţat cu moartea pe jucători, printre care şi românul Ciprian Marica.

Apoi a urmat meciul propriu-zis, terminat nedecis, 1-1. Suporterii au erupt din nou la final. Au încercat să intre cu forţa în sediul clubului, unde conducerea ţinea o şedinţă de criză cu antrenorul Babbel, şi au rănit doi poliţişti.

Speriaţi de manifestările fanilor, dar şi supăraţi pe ultimele rezultate ale echipei, patru egaluri şi patru înfrângeri în ultimele opt partide, şefii lui Stuttgart l-au demis pe Babbel.

Astfel, la meciul de miercuri cu Urziceni, în care echipa germană are nevoie neapărată de victorie pentru a se califica în primăvara Ligii, Stuttgart va fi condusă de pe bancă de un alt antrenor.

Veştile bune pentru Dan Petrescu şi campioana României nu se termină însă aici. Kuzmanovici şi căpitanul Hitzlsperger s-au accidentat în meciul cu Bochum şi sunt incerţi pentru partida de miercuri.

Ciprian Marica a fost din nou rezervă, dar a fost introdus de Babbel în minutul 63, din păcate pentru român fără vreo realizare pe tabela de marcaj.

«Schimbarea nu e bună pentru noi»

„Schimbarea nu este bună pentru noi! De câte ori se schimbă antrenorul, o echipă se mobilizează altfel. Chiar dacă a jucat slab în campionat, Stuttgart a evoluat bine în Liga Campionilor. Sunt disperaţi să câştige, nu au voie să rateze calificarea în „optimile" Ligii Campionilor, sunt în joc trei milioane de euro", a afirmat Meme.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Spovedanie foto Ziarul Lumina jpg
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net