Salvaţi-mă! Nu vreau să mai mănânc becuri

Citeste tot despre: 

De necrezut. Chinezul Wang Jun (52 de ani) nu se poate abţine să nu mănânce becuri! El se luptă să scape de această dependenţă, ca să-şi liniştească părinţii, care sunt îngrijoraţi de soarta lui.

Citeşte şi

Un băieţel s-a născut cu 24 de degete!

Se hrănea cu sângele victimelor! - VIDEO

Iată cele mai bizare baruri din lume - FOTO

Părinţii lui Wang Jun sunt înnebuniţi că fiul lor nu poate să aibă o viaţă normală, din cauza dependenţei de becuri. În primul rând, ei se tem că se va îmbolnăvi pentru că mănâncă sticlă.

În al doilea rând, suferă pentru că Wang a fost părăsit de nevastă fiindcă nu poate renunţa la consumul de becuri. Bărbatul a încercat să le mănânce pe furiş, dar ea l-a prins.

Wang a acceptat să ceară ajutorul medicilor de la un spital din provincia Sichuan. Specialiştii recunosc că este dependent de becuri.

Ei i-au urmărit starea de sănătate în ultimele două săptămâni, timp în care a ronţăit 18 corpuri de iluminat din sticlă. Spre uimirea lor, consumul de becuri nu a avut efecte secundare asupra bărbatului.

Wang a mâncat primul bec pe când avea numai 12 ani, pentru a le dovedi prietenilor cât este de curajos. Până în prezent, chinezul a devorat peste 1.000 de becuri.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1