Salvaţi de «bomba» lui Tănase

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

“Cu Steaua o să joc full-atac, nu o să ţin cont de nimic. Chiar vorbeam cu băieţii şi le-am spus că vreau să văd cea mai ofensivă echipă. Steliştilor le transmit că acum am la Inter vreo doi de Bunică”, anunţa înainte de meci Fane Stoica.

Citește și

Steaua - Internaţional, 3-2. Becali: "Tănase e ca Hagi!"

Mama lui Tănase: "Aşa păţeşti când umbli cu o manelistă!"

Tănase şi-a băgat mama în spital!

Emerich Ienei: "Tănase are voie în cluburi!"

Liţă Dumitru: "Acest Tănase nu e la prima beţie"

"Mourinho" s-a ţinut de cuvânt, numai că a uitat complet de apărare, aşa că Bănel Nicoliţă a reuşit să deschidă scorul după numai trei minute.

Răspunsul argeşenilor a venit repede, prin trasorul lui Băcilă de la mare distanţă, însă Zapata a reuşit să scoată de sub transversală.

Faza defensivă a fost din nou "călcâiul lui Ahile" pentru nou-promovată, aşa că golgheterul Kapetanos a făcut 2-0 din lovitură de pedeapsă, după ce visătorul Zăgrean l-a faultat neglijent pe Szekely.

Băcilă a ţinut să-i arate lui Răzvan Lucescu că se mai găsesc jucători valoroşi de bandă dreaptă şi prin Liga I şi l-a învins pe Zapata după ce a luat o acţiune pe cont propriu de la jumătatea terenului şi a driblat patru adversari.

Pe aceeaşi temă:

Bomba sexy l-a supt de energie pe Tănase

Becali nu e prof de sexologie: "Nu-l învăţ pe Tănase cum să facă sex oral!"

Surdu putea mări diferenţa până la pauză, însă a ţintit transversala, iar apoi Zăgrean a redus stadionul la tăcere, cu o execuţie de excepţie în plasa laterală.

Minunea n-a durat însă prea mult. Nou-intratul Cristi Tănase, gratulat de spectatori cu diferite complimente dedicate "bombei sexy" Iulia, a ţinut să arate că s-a trezit în sfârşit din beţie şi a închis tabela cu o torpilă din afara careului expediată în vinclu.

Iulia, prietena lui Cristi

Patronul Stelei, Gigi Becali, s-a arătat îngrijorat la finalul meciului de lejeritatea cu care Steaua a primit cele două goluri de la Internaţional.

„Nu sunt mulţumit! E inadmisibil că am fost egalaţi de la 2-0. Inter nu trebuia să se apropie de poartă. Totuşi, se vede clasa lui Tănase, e posibil să-l iert de amendă. Jos pălăria pentru locul din clasament. Îi voi face cadou lui Stoichiţă doi fundaşi, unul lateral şi unul central", a spus Becali.

"Dodel", doar rezervă. După ultima escapadă nocturnă, Cristi Tănase a fost şi el exilat pe banca de rezerve, la fel ca şi celălalt "rebel", Dayro Moreno, intrând în minutul 62 în locul lui Surdu şi marcând golul trei al Stelei 10 minute mai târziu. Cu acest prilej, suporterii de la tribuna I i-au strigat mijlocaşului „bravo, Iulia", aluzie la ieşirile lui Tănase cu „bomba-sexy".

Mai citeşte:

Cristi Tănase, ce ţeapă ţi-ai luat!

Cristi Tănase şi-a luat maşină de 60.000 €

Ghionea s-a accidentat. Steaua nu a putut miza ieri pe căpitanul ei, după ce fundaşul a suferit o întindere la Craiova. Săptămâna trecută el nu s-a putut antrena la intensitate maximă şi, pentru a evita producerea unei rupturi musculare, Stoichiţă a decis să-l menajeze.

Tudose şi Ninu, neincluşi în lot. Mihai Stoichiţă a decis să nu mizeze pe serviciile fundaşilor Alex Tudose şi Emil Ducu Ninu, fotbalişti despre care s-a vorbit că ar putea juca din retur la Internaţional Curtea de Argeş, sub formă de împrumut.

A revenit Emeghara. Nigerianul Ifeanyi Emeghara a jucat ieri pentru prima oară în acest sezon. Fundaşul stânga în vârstă de 25 de ani nu mai evoluase într-un meci oficial din 8 martie 2008 şi a intrat ieri în ultimul minut al primei reprize, în locul accidentatului Eugen Baciu.

"Lippi" s-a certat cu "Mourinho". Mihai Stoichiţă şi Ştefan Stoica au avut un schimb dur de replici după faza penalty-ului dictat la faultul lui Zăgrean asupra lui Szekely, conflictul fiind aplanat de arbitrul de rezervă Dragoş Istrate.

Stoichiţă l-a criticat pe Toja. Mihai Stoichiţă a lăudat revenirea nigerianului Emeghara, dar s-a luat de  columbianul Toja. „A fost un moment psihologic pentru Ifeanyi. Emeghara a simţit din nou gustul ierbi şi i-a trecut teama de accidentări. În schimb, văd că Toja vrea să facă spectacol, dar i-am spus să facă giumbuşlucuri în careul lor, şi să joace ca un fundaş în terenul nostru. Să nu uite că e în Europa aici", a spus antrenorul Stelei.

"Stoichiţă are probleme mari. L-am auzit eu cum vorbea singur pe marginea terenului şi înjura fără sens"Ştefan Stoica,antrenor Internaţional

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net