S-a vindecat de cancer cu ajutorul vâscului

Ultima actualizare:

În momentul în care a fost la medic din cauza unei umflături în picior de mărimea unui ou şi i s-a spus că este o tumoare canceroasă, Joan van Holsteijn, originară din Olanda, a refuzat tratamentul convenţional şi a apelat la beneficiile miraculoasei plante.

"De obicei, oamenii apelează mai întâi la chimioterapie şi apoi încearcă medicina naturistă. Eram foarte speriată, nu numai de cancer ci şi de chimioterapia care îţi distruge sistemul imunitar", a povestit femeia.

Joan a făcut înjecţiile cu un medicament obţinut din fructele vâscului timp de 18 luni, la clinica medicală Park Attwoo, din  Birmingham. După jumătate de an de la începerea tratamentului neconvenţional, umflătura i-a dispărut, iar acum poate spune că şi restul celulelor canceroase din corp au fost distruse.

"Nu am avut niciodată această plantă în casă, dar pentru că mi-a salvat viaţa, anul acesta am agăţat-o de uşa de la intrare", a declarat Joan.

Mai citeşte:

Tratament miraculos: masaj cu placentă de cal!

S-a vindecat de cancer după ce a câştigat la loto

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net