S-a sinucis în direct pe facebook şi niciun prieten nu i-a sărit în ajutor

Ultima actualizare:

"Am luat toate pastilele, în curând voi muri, rămas bun tuturor", a postat femeia pe Facebook, citată de  Daily Mail.  Simone Back, în vârstă de 42 de ani, a murit din cauza unei supradoze de medicamente, în noaptea de Crăciun.

Mama femeii s-a întrebat, într-o declaraţie citată de cotidianul britanic Daily Mail, de ce niciunul dintre cei 1.082 de prieteni de pe Facebook ai fiicei sale nu a încercat să o salveze.

"Nimeni nu mi-a spus nimic despre asta până în ziua următoare, când am primit de la fiica mea un sms cu textul «Am nevoie de ajutor!». Eu sunt bolnavă şi nu pot urca scările până în apartamentul fiicei mele, aşa că am anunţat imediat poliţia. Mă deranjează să ştiu că nimeni nu a făcut nimic pentru fiica mea", a declarat Jennifer Langridge, mama lui Simone Black.

O prietenă a victimei, Samantha Owen, s-a declarat şi ea contrariată de faptul că niciunul dintre prietenii de pe Facebook nu a încercat să ajute, în schimb se contraziceau în mesaje trimise pe reţeaua de socializare ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat.

"Unii dintre aceşti oameni locuiesc la mică distanţă de Simone. Dacă unul dintre ei ar fi lăsat computerul şi ar fi venit să vadă ce face, viaţa ei ar fi putut fi salvată", a continuat aceasta, citată de Daily Mail.

Simone Back a postat ultimul mesaj pe Facebook în seara de Crăciun, la ora 22.53. Şapte minute mai târziu, un prieten a replicat: "Tot timpul anunţă că ia o supradoză de medicamente. Minte". O oră mai târziu, un alt utilizator a scris: "Aţi văzut mesajul Simonei despre pastile? Partea cu «rămas bun!»? A mers cineva să verifice starea ei? Sau a sunat cineva la numărul de urgenţă? Ce se întâmplă cu voi, oameni buni??".

Primul utilizator a răspuns: "Face asta tot timpul, ia pastile. Nu mai este un copil".

Un alt utilizator i-a răspuns: "Dacă vreunul dintre voi, cei din această adunătură, vă numiţi prieteni aţi putea să sunaţi şi să vedeţi dacă este OK. Sunt bucuros că nu vă cunosc personal pe niciunul dintre voi, oameni fără inimă!".

După ce şi-a găsit fiica moartă, mama ei a postat un mesaj pe pagina acesteia. Mesajul suna aşa: "Fiica mea, Simone, a murit astăzi, aşa că vă rog să o lăsaţi în pace de-acum".

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net