S-a sinucis din dragoste pentru echipă

Citeste tot despre: 

A sperat până în ultima clipă că Universitatea Craiova se va salva de la retrogradare. Speranţele lui s-au năruit în penultima etapă, când echipa pentru care trăia şi simţea în alb-albastru a făcut doar un egal la Bistriţa. Ion Sârbu a ales să-şi pună capăt zilelor pentru a nu îndura umilinţa de a-şi vedea favoriţii jucând în liga a II-a.

Vezi şi:

A anunţat pe Internet ca se sinucide

Misterul sinuciderii moştenitorului Opel VIDEO

Marţi, la doar 3 zile după ce cortina a căzut peste această ediţie a campionatului, Ion Sârbu a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa. La 54 de ani, cel poreclit Manolo a trăit cele mai frumoase momente ale Universităţii Craiova: nenumărate titluri de campioni naţionali, cupe ale României şi performanţe internaţionale.

Din marea echipă alb-albastră rămăsese însă numai o umbră, fapt care îl măcina pe zi ce trecea pe Manolo. Rudele spun că nu-şi amintesc vreun meci, în ultimii 15 ani, la care Ion să nu fi fost prezent pe stadion.

„Era trup şi suflet pentru echipă. Unde juca aceasta, era şi tata. Unul dintre lucrurile dragi care mi-au rămas de la el este tricolul inscripţionat cu porecla lui, Manolo, pe care i l-au dăruit suporterii Universităţii. Spunea mereu <<cu Craiova până la moarte>> şi uite că aşa a şi fost. După meciul cu Bistriţa, tata era foarte dezamăgit. Plângea mereu şi spunea că echipa lui este în B", a povestit Cecilia Sârbu, fiica lui Manolo.

Ea e cea care şi-a găsit, marţi, tatăl fără suflare, spânzurat de un copac din curtea casei sale din Caracal. A sunat la 112 dar orice ajutor a venit prea târziu. Ca, de altfel, şi pentru campioana unei mari iubiri, Universitatea Craiova.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1