S-a rupt lanțul de iubire dintre Dragnea și Tudose?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O analiză Hotnews sesizează tot mai multe neînțelegeri pe măsuri economice și numiri în funcții cheie, între premierul Mihai Tudose și Liviu Dragnea.

A trecut mai putin de o luna de la investirea Guvernului Tudose, dar diferentele de pozitie intre premier si Liviu Dragnea, presedintele PSD, apar tot mai des. Fiscul, sefia serviciului secret al Ministerului de Interne, Fondul Suveran de Investitii si marile masuri economie – toate au fost tema in divergenta intre cei doi. Primele neintelegeri au fost legate de numirea unor consilieri ai premierului, dar cele mai dure contre au aparut la numirile importante si, mai ales, la straniile masuri economice din noul program de guvernare. Ultima contra a aparut azi, cand Tudose a inchis definitiv ideea taxei de solidaritate, sesizează hotnews.ro.

Mihai Tudose nu a fost nicidecum prima optiune pentru inlocuirea lui Sorin Grindeanu, Liviu Dragnea dorindu-si unul dintre loialii lui din partid. Dar Dragnea a fost nevoit sa accepte numirea lui Tudose ca o solutie de compromis atat cu presedintele Iohannis, cat si cu o anumita factiune din partid. 

image
image
image
image
image
image
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net