S-a lăudat în închisoare cu o altă crimă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un puşcăriaş de la Poarta Albă s-a lăudat în penitenciar cu „isprăvile sale“. A fost turnat de un deţinut, iar acum va fi judecat pentru încă o crimă.

Anchetatorii au elucidat misterul dispariţiei, în 2007, a paznicului unei ferme din localitatea constănţeană Corbu. Trupul lui Victor Barnea (54 de ani) zăcea de trei ani decapitat şi aruncat într-un puţ. Mobilul crimei a fost unul banal: Barnea, zis „Primarul", a fost ucis cu o cruzime ieşită din comun pentru câţiva baloţi de paie şi o sticlă cu ţuică.

Asasinii sunt trei tineri Lucian Lică (24 de ani), Laurenţiu Ştefan Lică (19 ani) şi Marian Bran (19 ani).

Crima a ieşit la iveală abia după ce unul dintre făptaşi, Lucian Lică s-a lăudat în penitenciar cu „isprăvile sale". Unul dintre deţinuţi a sesizat oamenii legii indicându-le şi locul în care s-ar afla cadavrul.

Doi bătrâni au fost ucişi în locuinţa lor de Lică şi un prieten de-al său

simeon stalpnicul png

Astfel, misterul dispariţiei „Primarului", în noiembrie 2007 a fost elucidat abia marţi. Anchetatorii au stabilit că, în timp ce paznicul se afla la o fermă din Corbu, cei trei au venit la furat. Hoţii l-au atacat cu pietre, l-au lovit cu pumnii şi cu picioarele, l-au împroşcat cu spray lacrimogen, l-au împuşcat şi în final l-au spintecat cu o sabie.

L-au lăsat pe Barnea în agonie şi s-au apucat să fure tot ce le-a căzut în mână: câteva produse electronice fără mare valoare, mai mulţi baloţi de paie şi o sticlă cu ţuică. Au dus „prada" acasă şi când au revenit şi-au dat seama că Barnea murise.

„Au înfăşurat cadavrul într-o pătură, cu capul învelit într-o pungă, l-au legat fedeleş cu o bucată de cablu electric, au spălat urmele de sânge, după care au transportat cadavrul la marginea comunei Corbu, unde l-au aruncat în puţul unei fântâni părăsite de aproximativ 12 metri adâncime peste care au turnat pământ", au declarat procurorii.

Închis după ce a omorât doi oameni

Cazul este cu atât mai macabru cu cât în august 2009, la doi ani de la uciderea lui Barnea, Lucian Lică împreună cu un alt tânăr au omorât doi bătrânei din Corbu - Stan şi Gherghina Tache, în vârstă de aproape 85 de ani -, pe care i-au înjunghiat şi apoi le-au incendiat casa, ca să le poată fura o sticlă cu 10 litri de vin.

Cei doi sunt condamnaţi la 30 de ani de închisoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net