Rooney, prins la curve!

Ultima actualizare:

Cel mai recent jucător prins în ofsaid este starul lui Manchester United, Wayne Rooney, atacant care a plătit 1.200 de lire pentru o partidă de sex în grup alături de două prostituate.

După celebrele scandaluri sexuale în care au fost implicaţi John Terry, Ashley Cole sau  Peter Crouch, i-a venit rândul atacantului naţionalei, Wayne Rooney, să apară pe prima pagină a tabloidelor britanice.

Ziarul "News of the world" a dezvăluit ieri faptul că Rooney şi-a înşelat şi el soţia cu nişte prostituate. Totul s-a petrecut în perioada în care Coleen era însărcinată cu primul copil al cuplului.

Atunci, jucătorul "diavolilor" s-a întâlnit la un casino din Manchester cu o prostituată, Jenny Thompson, o tânără în vârstă de 21 de ani, care i-a picat cu tronc.

Rooney era însoţit de coechipierul său Rio Ferdinand şi i-a dat lui Jenny 1.200 de lire pentru o partidă de sex total. Atacantul i-a cerut prostituatei să mai aducă o prietenă pentru a-i satisface fanteziile în pat: sex în 3. Ferdinand s-a retras, iar Ronney s-a întâlnit în mai multe ocazii la un hotel de cinci stele cu focoasa şatenă şi cu o prietenă a acesteia.

"Mi-a trimis mesaje pe telefon şi m-a plătit cu foarte mulţi bani! Nu părea afectat ca îşi înşală nevasta!", le-a declarat fata jurnaliştilor britanici.

Mergând mai departe cu dezvăluirile, prostituata a mărturisit că nu a fost prea mulţumită de prestaţia din pat a fotbalistului. "Am facut sex în 3 după ce am invitat o prietenă. Totul a durat foarte puţin însă!".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net