Românul Razy are Marea Britanie la picioare – VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un dansator de 28 de ani, originar din ţara noastră, face senzaţie printre străini. Razy Gogonea a fost vedeta celui mai recent show „Britain Got Talent" cu un moment artistic impresionant.

Momentan fără un loc de muncă, Razy şi-a luat inima în dinţi şi s-a înscris la audiţiile din Manchester pentru celebra emisiune-concurs. Iar prima reprezentaţie a fost un succes deplin şi i-a adus calificarea în următoarea rundă. Totul - datorită lui Neo din super-producţia „The Matrix" şi talentului coregrafic special.

simeon stalpnicul png

Star peste noapte

După publicarea poveştii sale în presa britanică, Razy Gogonea a devenit o adevărată vedetă. Mulţi telespectatori ai show-ului s-au declarat impresionaţi pe forumurile principalelor site-uri de ştiri din Insulă. În plus, înregistrarea postată pe Youtube a contorizat peste 31.000 de vizualizări în mai puţin de 48 de ore.

„WOW! Este tot ce pot spune pentru dans. În niciun caz nu este om ...", a scris un internaut pe dailymail.co.uk.

„Razy pare a fi o persoană drăguţă şi mişcările acelea din Matrix sunt uimitoare!", a comentat altul.

„Sper că publicul britanic îl va sprijini Razy, chiar dacă este din România!", sună un mesaj.

„Nu pot să cred cum a reacţionat publicul. Razy este de fapt un robot construit de Sony şi toţi credeau că e o fiinţă umană adevărată", a glumit un britanic din Swindon.

Totuşi, nu toate comentariile au fost la superlativ. Iată unul dintre „celelalte": „Doar eu am observat că Razy este şomer? Nu poţi nega că omul este foarte talentat, dar poate că ar trebui să caute un serviciu cu aceeaşi energie".

Aşa a intrat în scenă Razy

simeon stalpnicul png

Juriul a fost dat pe spate

Românul a prezentat în faţa unei săli arhipline şi a unui juriu format din David Hasselhoff, Amanda Holden şi Michael McIntyre o coregrafie inspirată din trilogia SF „Matrix". Razy a intrat pe scenă într-un mod spectaculos, în genunchi, purtând costumul şi ochelarii fumurii ai lui Neo (interpretat în producţia hollywoodiană de Keanu Reeves).

Dansul ce a urmat a durat un minut, dar a fost suficient pentru a convinge „juraţii".

„Mi-ai plăcut Razy, ai arătat lucruri pe care nu le-am văzut la oameni. A fost excelent, tu eşti Neo din Matrix!", a exclamat McIntyre.„Ai fost ca un personaj de joc video", a conchis Hasselhoff, în vreme ce Amanda Holden a preferat să se refere mai mult la coregrafie: „Ai folosit întreaga scenă, ceea ce a fost foarte bine. Bravo!".

image
image
image
image
image
image
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net