Românii nu se îngrămădesc să vadă documentarul ”This is it”!

Ultima actualizare:

Spre deosebire de isteria creată în Statele Unite, unde fanii s-au călcat în picioare pentru a prinde un bilet la filmul care prezintă ultimele repetiţii ale regelui pop, în România, pelicula nu a atras foarte multă lume.

În primele trei zile de la punerea în vânzare a biletelor, la The Light Cinema din Bucureşti s-au vândut 200 de bilete şi au fost rezervate alte 400, potrivit Georgianei Fruntes, PR-ul cinematografului.

La Hollywood Multiplex, procentul biletelor vândute pentru primele zile ale spectacolului nu depăşeşte 40%, la fel şi în cazul rezervărilor, spune Raluca Soare, PR-ul instituţiei. Situaţia nu diferă nici la Movieplex Cinema Plaza, unde se mai găsesc bilete la oricare dintre spectacole.

Numărul de bilete vândute până astăzi (marți – n.r.) este de 5.071. Ca număr de locuri disponibile nu mai sunt foarte multe, însă, dată fiind capacitatea foarte mare a cinematografului, putem aloca în funcţie de solicitări spectacole suplimentare“, spune Andreea Dunose, asistent manager la Movieplex.

Paradoxal, fanii lui Michael Jackson boicotează documentarul "This Is It"

Fanii lui Michael Jackson au lansat o campanie împotriva filmului "This Is It", pe motiv că acesta acoperă problemele tot mai acute de sănătate ale artistului, culminând cu moartea sa, şi stresul cauzat de munca la cele 50 de spectacole care urmau să aibă loc în Londra, scrie cotidianul The Sun, informează realitatea.net.

Campania se intitulează "This Is NOT It" ("Nu e asta") şi a primit, în primele 24 de ore de la lansare, 20.000 de semnături online. Purtătorul de cuvânt al campaniei spune că "filmul a fost editat cu vicleşug, pentru a maximiza profiturile".

Michael Jackson lucra la revenirea sa în lumea muzicii printr-o serie de 50 de concerte cu proiecţii tridimensionale, cascadorii care sfidează gravitaţia, teme ecologice şi o tehnologie multimedia ce necesita un buget de 25-30 de milioane de dolari.

Producătorul concertelor, Kenny Ortega a editat peste 100 de ore de filmări de la repetiţii, pentru a pune cap la cap acest show fără Michael Jackson în carne şi oase pe scenă.

Nu mi-a plăcut ideea de prima dată. Gândeam că este prea aproape tragedie, prea emoţional. Dar ce e cu adevărat ciudat este că ultimele cuvinte pe care mi le-a spus Michael, cu o seară înainte, după repetiţii, au fost <Asigură-te că fantomele alea or să iasă de pe ecrane>”, a declarat Ortega, făcând referire la proiecţiile 3D pe care le pregătea Jackson pentru spectacol.

Urmărește în Media Center un filmuleț cu secvențe din documentar.

Click aici pentru a vedea cum schiorii norvegieni îl omagiază pe Michael Jackson

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net