Româncele caută orgasmul la doctor

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Vrei senzaţii tari în pat? Du-te la chirurgul estetician! Asta fac tot mai multe românce care apelează la medici pentru stimularea vestitului punct “G”.

Sex sălbatic şi plăcere la cote maxime! E ceea ce-şi doresc din ce în ce mai mulţi români, care apelează la chirurgii esteticieni.

E vorba de o nouă modă, atât în rândul femeilor, cât şi al bărbaţilor: rejuvenarea sau, mai simplu spus, întinerirea zonelor intime.

"Rejuvenarea organelor genitale externe este cerută din ce în ce mai des cu scopul de a creşte plăcerea şi de a face organele genitale să arate mai atrăgătoare", ne-a explicat dr. Călin Doboş, chirurg estetician.

simeon stalpnicul png

Potrivit specialistului, cele mai cerute operaţii, pentru care se plătesc numai 400 de euro, sunt labioplastia (micşorarea labiilor mici), clitoroplastia şi stimularea punctului G (prin injectare în principal, de acid hialuronic. După injectare, zona devine mai expusă, asigurând, astfel, o intensitate şi o frecvenţă mai mare a plăcerii).

Medicii interzic sexul după această operaţie timp de o lună.

Turcu, îngroşarea penisului te costa doar 1.000 € în România!

Esteticienii au găsit soluţii şi pentru bărbaţii care îşi doresc să ajungă în extaz. În cazul lor, cea mai solicitată operaţie este îngroşarea penisului cu injectare fie de substanţe, fie de grăsime proprie.

simeon stalpnicul png

Se poate ajunge la o mărire a circumferinţei de 3 - 4 cm. De asemenea, se poate face şi alungirea penisului, prin dezvelirea penisului "ascuns» (îndepărtarea excesului gras şi de piele).

Despre Vasile Turcu s-a spus că ar fi apelat, în Austria, la o operaţie de îngroşare a penisului care l-ar fi costat circa 3.000 de euro. În România aceeaşi intervenţie costă între 400 şi 1.000 de euro, în funcţie de cantitatea injectată, iar cea de alungire a penisului este 1.500 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
image
actualitate.net
image
actualitate.net