Românca Petruţa Kupper, în finala «Supertalent» din Germania

Ultima actualizare:

În cea de-a doua semifinală a concursului „Supertalent", trasmisă sâmbătă seara în faţa a zeci de milioane de telespectatori germani, românca în vârstă de 28 de ani a vrăjit publicul cu ajutorul naiului.

După o lună şi jumătate de la prima prestaţie a româncei Petruţa Cecilia Kupper în cadrul concursului Supertalent, germanii au inclus-o în topul primelor trei apariţii preferate.

A câştigat juriul de partea sa

Miza concursului este de 100.000 de euro, bani pe care Petruţa i-ar folosi pentru a-şi ajuta sora schizofrenică rămasă în România, dar şi pentru alţi copii aflaţi în situaţii asemănătoare. Chiar dacă era vizibil emoţionată, Petruţa a cântat o altă piesă şi cucerit atât publicul german, cât şi pe membrii juriului.

Modelul de origine americană Bruce Darnell, membru al juriului, a fost primul care a luat cuvântul după ce Petruţa şi-a încheiat prestaţia şi a ţinut să o reasigure că este un om minunat, numai prin prisma felului în care cântă. „Eşti minunată. Ai cântat extraordinar. Bărbatul tău poate să fie cât se poate de mândru de tine", a spus Bruce Darnell.

Top-model german în lacrimi

Sylvie van der Vaart, care a plâns la prima prestaţie a Petruţei, a reuşit să-şi ţină lacrimile în frâu de această dată, dar s-a declarat impresionată de ţelul Petruţei, dar şi de forţa pe care muzica româncei o transmite.

Pop-titanul, cum este renumit Dieter Bohlen, este recunoscut pentru exigenţa şi duritatea cu care abordează concurenţii. De această dată, Dieter nu a mai avut nimic de comentat. „Cânţi cu atâta intensitate la un instrument care este oricum atât de profund şi a fost atât de grozav, încât ai putea spune că nu a fost live tot ce s-a întâmplat", a spus acesta.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net