Româncă exploatată sexual de trei compatrioţi, pentru 5.000 de euro săptămânal

Ultima actualizare:

Poliţia Naţională a localizat şi eliberat o tânără de naţionalitate română, în vârstă de 18 ani, care fusese sechestrată şi obligată să se prostitueze în Spania, în bordelurile din zona Cadiz-Gibraltar, de către un grup organizat, tot de origine română, informează 20 minutos.

Conform unui comunicat al Poliţiei Naţionale, aşa numita "Operaţiune Sirena" a fost iniţiată după primirea unei informaţii de la Unitatea de Cooperare Poliţienească Internaţională, în care se informa de existenţa unui denunţ particular şi se solicita din partea autorităţilor italiene colaborarea poliţiei spaniole în căutarea şi localizarea unei tinere de 18 ani, adusă "contrar voinţei sale" până în provincia spaniolă Cadiz, pentru a practica prostituţia în cluburile din zonă.

Investigatorii au descoperit că presupusa victimă figura înregistrată în clubul "Los Lagos", din localitatea Los Barrios, din Cadiz, dar când au ajuns la bordelul respectiv, fata nu se mai afla acolo. Poliţiştii au aflat, însă, că fata luase un taxi la primele ore ale dimineţii, îndreptându-se spre localitatea respectivă, unde a fost continuată căutarea ei, în hotelurile din oraş. Totodată, agenţii se aflau în permanentă legătură cu Ministerul de Interne din România, care menţinea contactul cu mama tinerei, astfel aflându-se hotelul în care se afla fata.

Odată găsită, tânăra a fost transportată la sediul Poliţiei Naţionale din Algeciras (Cadiz), pentru a i se oferi protecţie şi, totodată, a se clarifica lucrurile privind identitatea exploatatorilor săi.

După declaraţia fetei au fost identificaţi şi arestaţi doi bărbaţi, de naţionalitate română, în vârstă de 22 şi 24 de ani şi o femeie, colega de cameră a tinerei de la bordel, în vârstă de 21 de ani. Aceasta avea rolul de a o supraveghea permanent pe victimă şi de a "strânge" banii câştigaţi de aceasta pentru cei doi proxeneţi.

Citeşte pe adevarul.es ce sumă de bani îi cereau proxeneţii săptămânal victimei şi ce au găsit poliţiştii asupra acestora.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net