Rivaldo neagă revenirea în Spania

Ultima actualizare:

"Se întâmplă de fiecare dată același lucru, fie că sunt în Spania, fie că sunt în Brazilia. Apar tot timpul astfel de zvonuri. În prezent mai am de rezolvat câteva aspecte ale înțelegerii cu Bunyodkor și sunt în Brazilia pentru a anunța un parteneriat între Mogi Mirim și Mallorca", a declarat Rivaldo pentru Sky Sports.

"Sunt din ce în ce mai des la Mogi Mirim, pentru că sunt președintele clubului, și unii au început să spună că voi juca aici. Dacă aș vrea să joc, vă dați seama că aș putea-o face fără probleme, dar informația este falsă", a mai spus fostul star brazilian.

Mogi Mirim, la care Rivaldo a evoluat la începutul carierei, este o mică grupare care joacă în Campeonato Paulista, o ligă regională din Sao Paolo. Potrivit Sky News, Mirim a ajuns recent la un acord cu Mallorca pentru transferul mai multor jucători.

Fundașul dreapta Edson Ramos, fundașul central Fabio Sanches și mijlocașul Joao Victor sunt primii jucători ajunși la Mallorca în urma parteneriatului.

Rivaldo a petrecut ultimii doi ani în Uzbekistan, la Bunyodkor, acolo unde a avut un salariu fabulos, de peste 5 milioane de euro pe sezon. El anunțase recent pe pagina sa de Twitter că și-a reziliat contractul cu gruparea uzbekă și își dorește să joace la un alt club din Europa sau Brazilia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net