Ribery, despre aventura cu minora: «Mi-au rănit familia cu scandalul»

Ultima actualizare:

    Zahia Dehar
Zahia Dehar

Frank Ribery a vorbit pentru prima dată despre aventura lui cu minora prostituată, Zahia Dehar, declarând că publicitatea pe marginea acestui caz i-a făcut familia să sufere.

Starul francez (27 de ani) riscă până la trei ani de puşcărie şi o amendă de 50.000 de euro pentru că s-a culcat cu Zahia pe când aceasta avea 17 ani.

Dar după câştigarea titlului cu Bayern, Ribery a povestit, sâmbătă seară, în direct pe canalul francez TF1, că singura lui grijă este, acum, soţia Wahiba, dar şi cei doi copii.

simeon stalpnicul png

Făcând referire la scandal, Ribery a spus: "Mi-a rănit familia, cât şi pe cei apropiaţi mie. Asta e tot ce vreau să spun."

Domnişoara Dehar le-a declarat poliţiştilor de la moravuri că a avut o noapte fierbinte, în valoare de 2000 de euro, cu trei jucători de la naţionala Franţei. Printre aceştia s-au mai numărat Sidney Govou (30 ani) şi Karim Benzema (22 ani).

Ribery a devenit unul dintre clienţii fideli ai minorei cu un apetit sexual mărit. S-au întâlnit la Paris într-un club de noapte, dar şi la Munchen pentru a sărbătoria ziua de naştere a fotbalistului (Ribery împlinea 26 de ani).

Zahia, care avea 17 ani la acea vreme, le-a spus celor de la revista "Paris Match": "Frank a făcut rezervare la un hotel luxos din Munchen. Am făcut sex iar el m-a plătit. Eu am fost un cadou foarte drăguţ."

Dar ea a insistat că Ribery a crezut că ea avea peste 18 ani, vârsta legală la care ea poate lucra ca prostituată în Franţa.

Viitorul se anunţă întunecat pentru Ribery, care riscă puşcăria, fiind anchetat de către procuratură. În cazul în care faptele sale vor fi dovedite, atunci el va fi exclus din naţionala Franţei.

Fata în schimb are numai de câştigat din acest scandal. A primit numeroase oferte pentru a apărea în reclame, într-un serial cu neveste de fotbalişti, dar şi un film porno.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net