Reţea de proxeneţi reţinută în Alba şi Huneodara

Citeste tot despre: 

Proxeneţii aduşi azi-dimineaţă la sediul DIICOT Alba pentru audieri au format o veritabilă reţea de prostituţie care acţiona în România, dar şi în Italia, Germania, Spania şi Franţa. În România, reţeaua acţiona pe drumul naţional nr. 7, în zona cuprinsă între Cugir şi Arad.

„Proxeneţii erau cei care stabileau regulile, orarul în care tinerele practicau prostituţia, tarifele percepute în funcţie de client, de serviciul sexual prestat, de timpul pe care clientul dorea să-l petreacă în compania prostituatei, sau de faptul că actul sexual se consumă în maşină, pe câmp sau într-o camera de hotel“, a spus comisarul şef Traian Berbeceanu, şeful Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Alba Iulia.

Obligate să raporteze numărul clienţilor

Proxeneţii supravegheau zonele şi locaţiile în care prostituatele operau, deplasându-se în acest scop cu autoturisme şi motoscutere personale sau beneficiind de sprijinul unor taximetrişti particulari racolaţi în acest sens.

Prostituatele erau obligate să „raporteze“ permanent proxeneţilor numărul clienţilor, sumele de bani câştigate, să ceară aprobarea pentru orice fel de cheltuieli (ţigări, cafea, mâncare), neavând voie să părăsească „postul“ fără aprobare.
De asemenea, erau obligate să răspundă imediat la telefon când erau contactate de proxeneţi, chiar dacă se aflau în timpul unui raport sexual. Anchetatorii au identificat 40 de victime din care 10 fete sunt minore.

Află pe adevarul.ro în ce ţări mai acţiona reţeaua de proxeneţi

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1