Regizorul Dan Chişu îşi face debutul în lungmetraj prin producţia "WebSiteStory"

Ultima actualizare:

Conform site-ului oficial al filmului, www.websitestory.ro, sinopsis-ul sună cam aşa: Într-o lume în care fiecare adolescent poate să filmeze cu telefonul mobil şi să posteze pe net orice întâmplare, Laura, o tânără de 18 ani, petrece o noapte într-un club cu prietena ei, Mira.

Se îmbată şi fumează primul joint din viaţa ei. Dimineaţă nu-şi mai aduce aminte de nimic şi află că Mira a murit.

Vrea să afle adevărul şi descoperă pe net toate postările Mirei, pe YouTube. Începe aventura vieţii ei. Vrea să se razbune cu orice preţ.

Povestea răzbunarii ei se întoarce, în final, pe net, acolo unde a şi început. WebSiteStory este o poveste pentru copii, de trezit adultii.

"WebSiteStory" a fost filmat pe durata a 12 zile, cu un buget de aproximativ 120.000 de euro. Tot de pe site-ul www.websitestory.ro aflăm că pelicula nu a avut scenariu şi majoritatea actorilor sunt neprofesionişti.

Pe o perioada de 6 zile actorii principali au fost închişi într-o casă, unde s-au cunoscut şi au conturat cele mai importante scene din film.

Fiecare a primit cate 4 pagini cu noua identitate şi cu povestea personajului pană la momentul întamplarii, fiecare având voie să-şi contureze singur personajul.

"WebSiteStory" nu se doreşte a fi un film de festival, este mai degrabă un film comercial, făcut să aducă publicul în sălile de cinema. Muzica este semnată de Marius Moga.

Practic, conform websitestory.ro, lungmetrajul este o radiografie a unei lumi în care telefonul mobil devine cronicar, iar netul devine mijloc de răspândire a oricărei probleme, fie ea reală, inventată sau doar imaginată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net